Ero Dual Shock 3 ja SixaxisDual Shock 3 vs Sixaxis

Tärkein rajapinta pelaaja virtuaalimaailmassa, jolla hän engrosses itse, on yksinkertainen laite nimeltään ohjain. In Playstation 3 (PS3), sitä kutsutaan peliohjain. Tosi pelaajat ovat hyvin erityisesti 'tuntuu', että laitteet, jotka niillä. Gamepads voi tehdä tai rikkoa käyttäjän-pelikokemusta '' puhumattakaan suorituskykyä.

Konsoli pelaamista on mennyt hyvin pitkälle. Vaikka emme ole vielä saavuttaneet kaupallinen saatavuus Virtual Pelit, joissa käytämme kehon vaihde liiketunnistimia ohjaamaan liikettä peleissä (kuten niitä elokuvissa), meillä on jo langaton peliohjaimia älykkäällä liiketunnistimet. Tämä tekniikka parantaa pelikokemusta, koska peliohjain vastaa peli 's virtuaalisen tilanteisiin ravistamalla, kallistamalla, ja muita asioita.

Jos olet PS3 gamer, luultavasti tiedätte erityyppiset ristiohjaimia saatavilla suosikki konsolipelien. Kaksi suosituinta tyyppisiä PS3 peliohjaimet ovat Sixaxis ja Dual Shock 3 Molemmat PS3 peliohjaimet käytetään runsaasti ja väärin hardcore PS3 pelaajille. Ne ovat itse asiassa hyvin samankaltaisia, ja on vain vähän eroja.

Beetween kaksi, Sixaxis oli ensimmäinen, joka on kehitetty. Se oli saatavilla vähittäiskaupan marraskuun 2006 ja tuolloin se pidettiin virallista ohjain PS3. Tasan vuosi julkaisunsa jälkeen, SIXAXIS seurasi Dual Shock 3, joka julkaistiin vähittäiskaupan Japanissa. Viisi kahdeksan kuukautta myöhemmin, se oli saatavilla muissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa.Niiden ulkonäkö on samanlainen, paitsi tietenkin, etiketin päälle peliohjain, joka osoittaa selkeästi, minkälainen ohjaimen käytössä. Sen lisäksi etiketin, on ilmeistä, että Dual Shock 3 pakkauksissa muutama enemmän unssia kuin Sixaxis. Useimmat pitävät tätä hyvänä asiana, koska se tuntuu tukevampi ja luonnollisempi.

Periaatteessa Dual Shock 3 on kaikki ominaisuudet, että Sixaxis varustelu, plus yksi. Tämä plus yksi on niin kutsuttu 'Rumble' ominaisuus. Se on osa värähtelyn kun peli vaatii sitä, miellyttävä ominaisuus puuttuu sen edeltäjä. Että on sanottu, Dual Shock 3 on hieman kalliimpi, mutta se on pieni hinta maksettavaksi parempaa PS3 peliohjain.

Yhteenveto:

1. Sixaxis oli ensimmäisenä paikalla, kun se oli saatavilla vuonna 2006. Se seurasi Dual Shock 3 vuotta myöhemmin.
2. Dual Shock 3 on painavampi kuin Sixaxis.
3. Dual Shock 3 on kestävä ja tukeva verrattuna Sixaxis.
4. Dual Shock 3 on 'Rumble', tai tärisevä ominaisuus joka puuttuu SIXAXIS.
5. Vaikka subjektiivinen, monet sanoisivat, että Dual Shock 3 tuntuu luonnollisemmalta käsissä kuin Sixaxis.