Ero Jawbone 2 ja Jawbone PrimeJawbone 2 vs. Jawbone Prime

On isn 't todella paljon parantaa, kun se tulee Bluetooth-kuulokkeet, koska niiden toiminta on hyvin yksinkertainen, ja uusia ominaisuuksia ovat tarpeettomia, jos ei toivottu. Jawbonen Prime on päivitetty versio Jawbone 2 Bluetooth kuuloke Aliph. Kaikkein merkittävä ero näiden kahden välillä on parannettu melu peruutus on Jawbone Prime, joka saavutetaan käyttämällä kehittynyttä DSP algoritmeja. Se voi merkittävästi vähentää tuulen aiheuttamia häiriöitä, kuten ajettaessa avoauto, tai muita äänilähteitä.

Melu peruutus valmiuksia Jawbone 2 hajallaan VAS (Voice Activity Sensory) koskettaa kasvojen tai poski käyttäjän. Tapauksissa, joissa VAS enää koskettaa käyttäjän 's kasvot, melu peruutus häviää. Aliph lisätään AVAD (Acoustic Voice Activity Detection) on Jawbone Prime estää tätä tapahtumasta. Vaikka se ei toimi yhtä hyvin kuin silloin, kun VAS on todella koskettaa poskelle, se antaa käyttäjälle mahdollisuuden säätää laitteen keskeyttämättä keskustelun.

Näennäisesti pieni, mutta hyvin vastaan ​​muutoksen Jawbone Prime, on uudelleensuunnittelu nappikuulokkeita. Nyt sopii korvaan paljon paremmin, ja mahdollistaa useimmat käyttäjät, joskaan eivät kaikki, käyttää laitetta ilman korva silmukka. Nämä nappikuulokkeet voidaan ostaa erikseen ja käyttää Jawbone 2, mutta se merkitsee lisäkustannuksia käyttäjälle.

Uusi Jawbone Prime on sisällyttäminen Bluetooth 2. 1 profiileja. Sen puute on Jawbone 2 oli kysymys joillekin käyttäjille. Tämän vuoksi Jawbone Prime pystyy multipoint yhteyksiä, ja Jawbone 2 ei voi tämän. Multipoint yksinkertaisesti avulla käyttäjä voi yhdistää kahteen laitteeseen samanaikaisesti, tarvitsematta parittaa ne aina vaihtaa laitteita. Tämä tarkoittaa, että jos on kahta puhelinta, voit liittää molemmat puhelimista omaan Jawbone Prime, ja automaattisesti vastaanottaa puheluja joko puhelimesta kuulokemikrofonin välityksellä. Voit myös vaihtaa kahden puhelimien lennossa.

Yhteenveto:1. Jawbone Prime on paljon parempi kohinan kuin Jawbone 2.

2. Jawbone Prime lisää Acoustic Voice Activity Detection, tai AVAD, joka ei löydy Jawbone 2.

3. Jawbone Prime tulee paremmin istuva nappikuulokkeita verrattuna Jawbone 2.