Ero Apple iPad ja Sony DashApple iPad vs Sony Dash

Ensi silmäyksellä, se saattaa tuntua Dash on Sonyn 's tuote, joka vie iPad. Se näyttää hyvin paljon kuin pieni versio iPad, mutta kaiutin sijoitettu edessä. Näyttö on Dash on myös huomattavasti pienempi kuin iPad 's 9,7 tuumaa, mittaus on vain 7 tuumaa lävistäjä. Sen lisäksi koko, Dash myös urheilu pienempi 800480 resoluutio verrattuna 1024768 päätöslauselman iPad. Sen lisäksi, että ne ovat pohjimmiltaan samat, kapasitiivinen LCD-näytöt.

Mitä luultavasti löytää eniten yllättävää Dash on puute akkua, mikä tarkoittaa, että olet jatkuvasti lieassa pistorasiaan, jos haluat käyttää Dash. Laite tämä pieni odotetaan usein omaa akkua ja Dash haittaa sen puutteesta. Huhutaan kuitenkin, että seuraava versio Dash olisi akkua. IPad mukana akku merkittävästi kapasiteettia että voisi vallan laitteen 10 tuntia.

Kun se tulee prosessointitehoa, Dash on myös valtava haitta. IPad on 1 Ghz A4-prosessori taas Dash on vain 500 MHz prosessori. Puute teho on ilmeinen joitakin käyttäjä 's raportti hidas käyttöliittymä. IPad' s käyttöliittymä on erittäin nopea ja on nopea ja hitaus ei ole yleinen valitus.

Vaikka on olemassa yli tuhat apps että voit saada varten Dash, se kalpenee verrattuna iPad apps että määrä on satoja tuhansia. Tämä johtuu osittain Apple 's jatkuva käyttö parannusta iPhone OS, joka tunnetaan nyt IOS. Sovellukset, jotka olivat aiemmin iPhone ovat käyttökelpoisia iPad, koska niillä on sama käyttöjärjestelmä. On myös se, että Dash doesnt 't on web-selain, kuten Safari iPad. Ainoa keino, joka voi käyttää Internetiä kanssa Dash kautta lukuisia sovelluksia.

Luultavasti ainoa asia, että Dash on ja iPhone doesnt 't on USB-portti. USB-porttia voidaan käyttää tiedonsiirtoon ja toivottavasti tulevaisuudessa, soittaa musiikkia, katsoa videoita, ja näyttää kuvia.

Yhteenveto:

1. Dash on pienempi kuin iPad2. näytön Dash on paljon pienempi kuin iPad

3. Dash ei paristokäyttöinen, kun iPad on

4. Dash on heikompi prosessori verrattuna iPad

5. Dash on paljon vähemmän apps verrattuna iPad

6. Dash puuttuu verkkoselaimen kuten Safari iPadiin