Ero Samsung Corby Pro ja Samsung Corby PlusSamsung Corby Pro vs. Samsung Corby Plus

Corby on Samsungin 'linjaa kosketuksen puhelimet ja useita muunnelmia olemassa tarjota erilaisia ​​käyttäjien tarpeisiin. Corby Pro ja plus ovat kaksi mallia, joka sisältää liukuu näppäimistö nopeuttaa kirjoittamista sähköpostin tai tekstiviestejä. Molemmat puhelimet näyttää paljon samankaltaisia mutta erot menevät paljon pidemmälle kuin ihon syvä. tärkeintä on, että Corby pro on 3G-puhelin, kun Corby plus on 2G. Tämä tarkoittaa, että Corby plus voi hyödyntää monia 3G ominaisuuksia, kuten nopea internetyhteys ja videopuhelut . vaikka Wi-Fi Corby plus tappiot pois, koska se ei ole lähetintä, kun Corby pro tekee. Tämä tarkoittaa, että Corby plus voi riippua EDGE mobiili yhteyden ja todennäköisesti USB jakamiseen aina saatavilla.

Jotakin muuta laitetta, että Corby Pro on on GPS-vastaanotin. Tämän avulla käyttäjä voi seurata missä hän on missä tahansa maan pinnalle ja jopa käyttää hänen puhelinta elinkelpoinen navigointilaite. Jälleen Corby plus puuttuu tämä funktio ja sitä ei tarjota luotettavaa seuranta.

Useimmat 3G-puhelimissa on kaksi kameraa; yksi ottaa kuvia ja toinen videopuheluita. Corby Pro on sekä mutta Corby plus vain pääkamerassa koska se ei voi tehdä videopuheluita. Vaikka pääkameralla Corby plus on huonompi, koska se on 2 megapikselin kamera verrattuna 3 megapikselin kamera sen ylivoimainen vastine.

Lopuksi on kaksi pieniä eroja, jotka voivat olla hyvä ottaa huomioon. Sisäinen muisti Corby Pro on 100 Mt kun taas Corby plus on vain 20MB. Molemmat yksiköt voivat ottaa microSD-kortteja, vaikka niin laajeneminen on aina vaihtoehto. Vaikka näytöt molemmissa laitteissa on sama koko ja resoluutio, kuin Corby Pro pystyy näyttämään jopa 16 miljoonaa väriä kun taas Corby plus voi jäljitellä jopa 262000 väriä. Ei oikeastaan ​​käsitellä katkaisijat, mutta nämä voivat keinutella ostajaa 'päätös suuntaan tai toiseen.

Yhteenveto:

1. Corby Pro on 3G-puhelin, kun Corby plus on vain 2G-puhelin2. Corby Pro on varustettu Wi-Fi, kun Corby plus ei ole

3. Corby Pro on GPS-vastaanotin, kun taas Corby plus ei

4. Corby Pro on parempi kamera kuin Corby plus

5. Corby Pro on enemmän sisäistä muistia verrattuna Corby plus