Ero Gnomish ja Goblin EngineeringGnomish vs Goblin Engineering

Gnomish ja menninkäinen suunnittelu ovat erilaisia ​​polkuja World of Warcraft, suosittu nettipeli. Suurimman osan ajasta, pelaajat ovat vaikeuksissa tekniikan tasolla. Kuitenkin Gnomish ja menninkäinen suunnittelu ovat kaksi polkua, jotka pelaajat voivat halutessaan parantaa peliään.

Vaikka termit ovat erilaisia, ainoa todellinen ero Gnomish ja Goblin engineering on tyyppi kohteita, jotka jokainen voi luoda. Kohteet, jotka muovanneet Gnomish suunnittelu ei voida muotoillun käyttäen Goblin suunnittelu ja päinvastoin.Vuonna Goblin engineering, enemmän tykistön ja räjähteet ovat käyttäneet taas Gnomish tekniikan, enemmän rihkamaa ja muita gadget käytetään. Nämä välineet on valittava ainoastaan ​​mukaan roolia ja luokan merkin.

Jos henkilö valitsee Goblin engineering, hän olisi mennä Gadgetzan (Tanaris) ja käydä Master Goblin Engineer. Siellä merkki pyydetään veneen viisi räjähtäviä lampaita, 20 kiinteä dynamites ja 20 suurta rauta pommeja. Kun nämä ovat muotoillun, hän tulee sitten jäsen Goblin Engineer yhteiskunta ja annetaan hoitamaan tehtävää.
Jos henkilö valitsee Gnomish engineering, hän olisi mennä Booty Bay (Stranglethorn Vale) ja käydä Master Gnomish Engineer. Siellä hän on veneen kaksi edistyksellistä Target tutteja, kuusi Mithril Putket ja yksi tarkka laajuus. Kun hän on toteuttanut tämän tehtävän, hän on kirjoilla Gnomish insinööri Society.
Yhteenveto

Gnomish ja menninkäinen suunnittelu ovat erilaisia ​​polkuja World of Warcraft.

Ainoa ? huomattavia eroja Gnomish ja Goblin engineering on tyyppi kohteita, jotka jokainen voi luoda.

Kohteet, jotka muovanneet Gnomish suunnittelu ei voida muotoillun käyttäen peikko engineering.

Vuonna Goblin engineering, enemmän tykistön ja räjähteet ovat käyttäneet taas Gnomish tekniikan, enemmän rihkamaa ja muita gadget käytetään.

Jos henkilö valitsee Goblin engineering, hän on mennä Gadgetzan (Tanaris) ja käydä Master Goblin Engineer. Jos henkilö valitsee Gnomish engineering, hän on? mennä Booty Bay (Stranglethorn Vale) ja käydä Master Gnomish Engineer.

Henkilö vierailevat Gadgetzan (Tanaris) pyydetään veneen viisi räjähtäviä lampaita, 20 kiinteä dynamites ja 20 suurta Iron pommeja.