Ero SMS ja BBMSMS vs BBM

Kun se tulee viestintään, äänipuhelut on työnnetty syrjään messaging. Eturintamassa messaging on ensimmäinen, SMS. Mutta monet ovat valinneet muita vastaavia palveluja, kuten BBM tai Blackberry Messenger. Suurin ero SMS ja BBM on puhelimia, että ne toimivat. SMS on ominaisuus on vakiona kaikissa matkapuhelimissa, mikä tahansa digitaalinen puhelin voi lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä. Toisaalta, BBM on viestipalvelu tiukasti Blackberry-puhelimet. Vaikka olet Blackberry puhelin ei voi lähettää BBM henkilölle, joka doesnt 't ovat yksi. Vaikka Blackberry on erittäin suosittu, se silti suuresti rajoittaa kuka voit viestin kanssa.

BBM ja SMS työtä hieman eri tavoin. Tekstiviesti lähetetään suoraan telco, joka vastaa reitityksen sen vastaanottajalle. Sen sijaan, BBM ohittaa telco menee suoraan internetiin ja lähettää viestin Blackberry palvelimet, joka sitten lähettää sen vastaanottajalle. On sanomattakin selvää, että sinun täytyy olla internet-yhteys, joko kautta WiFi tai datasiirtosopimus, voidakseen käyttää BBM. Internet ei ole oikeastaan ​​ongelma tekstiviestillä, kunhan olet signaali, voit lähettää tai vastaanottaa tekstiviestejä. Huonona puolena tekstiviesti on, että puhelinyhtiöt voivat periä ylimääräistä, riippuen siitä, kuka olet sen lähettämistä. Voit veloitetaan lähettämällä tekstiviesti joku toiseen maahan tai jopa toiseen verkkoon. Tämä ei tapahdu kanssa BBM, missä päin maailmaa olet lähettämässä viestin.

BBM on myös tehokkaampi kuin SMS. Voit olla ryhmäkeskustelussa BBM, jossa on enemmän kuin kaksi ihmistä, jotka voivat osallistua siihen. Voit myös lähettää kuvia ja ääntä katkelmia on BBM, jotain voi tehdä MMS mutta ei tekstiviestillä. Lopuksi BBM voit lähettää hymiöitä viestejä aivan kuten useimmat tietokoneen chat asiakkaat eivät. Tämä on erittäin hyödyllinen välittää tunteita tai reaktioita viestejä. SMS ei tue hymiöitä, koska se ei tue grafiikkaa. Mitä useimmat ihmiset tehdä, on käyttää erikoismerkkejä yhteen muodostaen hymiöitä.Yhteenveto:

SMS on käytettävissä kaikissa puhelimissa taas BBM on käytettävissä vain Blackberry-puhelimet

BBM edellyttää internetyhteyttä vaikka SMS ei

SMS saattavat aiheuttaa lisäkustannuksia, kun BBM voitti 't