Ero WiFi Ready ja WiFi Sisäänrakennettu Blu-ray-soittimetWiFi Ready vs WiFi Sisäänrakennettu Blu-ray-soittimet

Ennakko Computing teknologioihin on todella hyppäsi eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana; ja nämä tekniikat ovat ylittäneet tietokoneeseen ja matkapuhelimiin, televisiot, ja jopa mediasoittimia. Monet Blu-ray-soittimet pääsevät Internetiin nykyään ja jotkut voivat jopa yhteyden kautta WiFi. Suurin ero Blu-ray-soittimet, jotka ovat WiFi valmis ja on WiFi sisäänrakennettu on läsnäolo WiFi laitteisto. WiFi valmis tarkoittaa, että pelaaja pystyy käyttämään WiFi, mutta kaikki se on on paikka, jossa WiFi kortti menee. Jos haluat WiFi toimintoja, sinun täytyy ostaa erillinen WiFi-kortti. WiFi sisäänrakennettu tarkoittaa, että tarvittavaa laitteistoa on jo sisäänrakennettu laitteeseen.

Se saattaa tuntua ostaa WiFi valmis Blu-ray peli on halvempi kuin sen hinta on alhaisempi kuin sisäänrakennettu WiFi. Mutta kun täsmää kustannuksia erillisen WiFi kortti, joka voi maksaa jopa $ 80, kokonaiskustannukset olisivat usein yhtä suuri, jos ei saa ylittää, hinta vastaavan soittimen sisäänrakennetulla WiFi. Tietenkin, jos budjetti ei riitä tai et aio käyttää WiFi, valitsevat entinen on varmasti halvempaa.

On myös toinen ongelma WiFi valmis pelaajia. Vaikka tämä ei oikeastaan ​​tekijä yhtenä eroja näiden kahden, se voi auttaa päätöksen ostaa jompikumpi. WiFi kortti tarvitsemien Blu-ray-soittimet on erilainen jokaiselle tuotemerkin ja jopa jokaisen mallin. Jos aiot ostaa WiFi valmis Blu-ray-soitin sitten saada WiFi kortti paljon myöhemmin, voit saada ikävän yllätyksen. Koska ei-vaatimustenmukaisuus WiFi kortteja, on olemassa mahdollisuus, että tietty kortti käyttää soittimen olisi vaikea löytää.Koska kaikki nämä tekijät pohtimaan, näyttää siltä, ​​että forking yli ylimääräistä rahaa sisäänrakennettu WiFi on järkevämpää vaihtoehto. Se, tai valitsevat malli, joka doesnt 't on WiFi ja vain lanka sen kanssa Ethernet-kaapelilla.

Yhteenveto:

1. WiFi Ready pelaajilla on korttipaikka, johon voidaan lisätä WiFi korttia, kun WiFi Sisäänrakennettu pelaajat jo WiFi kortti sisällä