Ero Äänitaajuusvalinta ja PulssivalintaÄänitaajuusvalinta vs Pulssivalinta

Tone ja pulssi numerot ovat kaksi tapaa kommunikoida puhelinvaihdetta rele ilmoittamaan puhelinnumeroon, jonka haluat soittaa. Pulssivalinta osoittaa numeroiden puhelinnumero sarjalla klikkauksen, joka vastaa vain, että numeron. Sitten se tarvitsee lyhyt tauko, jotta selvästi yhden numeron seuraavasta. Äänitaajuusvalinnalle kutsutaan myös Dual Tone Multi Frequency, käyttää eri sävyjä osoittamaan eri numeroon. Sijaan lähettää useita signaaleja kunkin numeron, se tarvitsee vain lähettää yksi kutakin.

Useimmissa tapauksissa kaikkein vaativimmillekin välinen osuus puhelin sarjat, jotka käyttävät pulssi- ​​vai äänitaajuusvalinta on mekanismi käytetään Soita numeroon. Äänitaajuusvalinta puhelimia käyttää numeronäppäimistö, jossa yksinkertaisesti työntää kunkin numeron. Tosin jotkut versiot Pulssivalinnan numeronäppäimistöpuhelimissa, yleisin mallit olivat ne, joissa on pyörivät soittaa. Tämä ero näiden kahden välillä on valtavat vaikutukset kanssa helppokäyttöisyys. Numeron valinnan pyörivällä dial vie paljon kauemmin, koska sinun pitäisi odottaa dial palata lepoasennossa ennen kuin voit soittaa seuraavaan numeroon. Tämä ei ole ongelma Äänitaajuusvalinnassa puhelimia; voit soittaa niin nopeasti kuin pystyt tai halua aiheuttamatta mitään ongelmia.

Koska edut äänitaajuusvalinnalle se on tullut standardi puhelinyhtiöt kaikkialla maailmassa. Sinun olisi vaikea löytää aluetta, joka edelleen käyttää pulssivalintaa. Tästä huolimatta useimmat puhelinjärjestelmiin, joka käyttää äänitaajuusvalintaa pystyvät myös tunnistamaan ja työskennellä pulssivalinnan. Jotkut puhelimia valmistetaan myös tukemaan sekä pulssin ja äänitaajuusvalintaa. Näissä puhelimia, löytyy usein toggle alla pohja kirjaimet P ja T. Tämä on kaikki tehty varmistamaan taaksepäin yhteensopivuus järjestelmän ja puhelimia, jotka toimivat niitä.

Yhteenveto:1. Äänitaajuusvalinta käyttää erityisiä sävyjä osoittamaan määrä, joka oli syötetty pulssivalinnan käyttää useita pulssisignaalin

2. Kaikki äänitaajuusvalintaan puhelimet on näppäinnumerot vaikka useimmat pulssivalinnan puhelimissa on pyörivä soittaa

3. Äänitaajuusvalinta on erittäin nopea ja helppokäyttöinen ja impulssivalintaa voi kestää kauan