Ero Blackberry pelikirjan ja Amazon tultaBlackberry pelikirjan vs Amazon tulta

Blackberry ja Amazon ovat kaksi myöhässä tulijoille, kun se tulee tabletin markkinoille pelikirjan ja tulta. Yksi tuote tuli erittäin onnistunut, kun taas toinen oli suutari. Suurin ero pelikirjan ja tulta on käyttöjärjestelmä. Amazon päätti hyväksyä erittäin onnistunut Android-alustasta, jota käyttävät myös muut valmistajat, kuten Samsung ja Sony. Toisaalta, Blackberry tavoitteena oli kehittää yksinoikeudella alustan aivan kuten Apple teki ja kehittäneet omaa käyttöjärjestelmää kutsutaan Blackberry Tablet OS.

Kun se tulee laitteiston, on olemassa vain muutamia merkittäviä eroja. Ensimmäinen on kameroita. Blackberry päätti sisällyttää pari hyvin pystyy kamera; 5 megapikselin menosuuntaan kamera ja 3 megapikselin eteen päin kamera. Tulta doesnt 't ole mitään kamera ollenkaan. Menetys Takakamera isn 't todella niin tärkeä, koska useimmat ihmiset eivät todennäköisesti käytä suurta tabletti ampua kuvia. Mutta ei ole eteen päin kamera eliminoi mahdollisuuden videopuheluita.

Toinen piirre, että pelikirjan on ja tulta doesnt 't on Bluetooth. Tämä tarkoittaa, että voit' t parin Bluetooth-kuulokkeet tai Bluetooth-näppäimistöjen kanssa tulta, tai jopa lähettää tiedostoja tai kannettavan tietokoneen tai matkapuhelin. Se on varsin tärkeä puute, joka on luultavasti suurin haittapuoli tulta. On myös syytä huomata, että tulta on tapa vähemmän sisäistä muistia kuin pelikirjan, koska se tulee vain 8GB. Pelikirjan tulee 3 mallia 16 Gt on pienin, ja muiden mallien mukana 32GB ja 64GB.Blackberry näyttää jäänyt tavaramerkin pyritään kehittämään ja iPad tappaja. Sekä hinta ja käyttöjärjestelmä ei vastannut odotuksia asiakkaita. Amazon 's tulta voidaan rahapulassa ominaisuuksia, mutta sen erittäin alhainen hinta korvasi sen. Saat 90% tabletin' s toiminnallisuus kolmasosa hinnasta iPad, ja alle puolet useimmat kilpailijansa.

Yhteenveto:

Pelikirjan on oma käyttöjärjestelmä, kun taas tulta käyttää erittäin suosittu Android-alustan

Pelikirjan on kaksi kameraa, kun tulta doesnt 't ole mitään

Pelikirjan on Bluetooth taas tulta doesnt 't