Ero Samsung Pyri ja Samsung FlightSamsung Pyri vs Samsung Flight

Samsung Pyri ja Samsung Flight kaksi puhelimia, jotka jakavat paljon yhteistä; ei vähiten joka on niiden koossa. Molemmat puhelimet ovat pystysuorassa liukusäätimen, piilottaa täysmittainen näppäimistö alla sen sijaan, että numeronäppäimistö. Tekstiviestit fanaatikot ja ne, jotka pitävät sähköpostin välttämättömyys luultavasti kuten näitä puhelimia kuin QWERTY-näppäimistö tekee kirjoittamalla melko nopeasti. Tärkein ero näiden kahden välillä olisi todennäköisesti näytöt. Vaikka voit odottaa, että molemmat puhelimet ovat kosketusnäyttö, pyrkimys ei ole eikä luottaa pelkästään näppäimistön ja avaimet vuorovaikutukseen. Paitsi puute koskettaa valmiudet, näytöllä Pyri on myös hieman pienempi kuin Flight. Se mittaa vain 2. 6 tuumaa samalla näytöllä Flight mittaa 2. 8 tuumaa.

Koska Pyri ei ole kosketus ominaisuus, se on ymmärrettävää, miksi sen kasvot on enemmän melko muutamia näppäimiä. Kaksi ylintä ovat valintanäppäintä, kaksi alinta ovat puhelun ja lopetuspainikkeet, ja pienet välillä ovat kantoraketin ja takaisin painikkeet vastaavasti. Toisaalta, Flight vain puhelun ja pää painikkeita ruudun käytettäisiin useimmissa yhteisvaikutuksista, kun liukusäädin on suljettu.

Molemmat laitteet ovat GPS-vastaanottimet asennettu niihin; ainoa ero on tyyppiä. Flight on stand-alone GPS-vastaanotin, joka toimii erillään vaikka A-GPS-vastaanotin lennon yrittäisi ladata tietoja verkossa palvelimia käyttäen Internet-yhteys, joka on saatavilla. Tiedot sallii Pyri saada lukita nopeammin ja työn kautta huolimatta hetkellisen katkoksen signaalin satelliiteista; yleisesti aiheuttamat tunnelien kautta tai muilla alueilla, joilla näkymä taivaalle on esteitä.Sekä Flight ja Pyri on sama kapasiteetti akku ja niiden puhua ajat ovat identtisiä 3 tuntia. On huomattava ero näiden kahden välillä mutta kun se tulee valmiustilaan kertaa. Flight voi kestää jopa 360 tuntia, kun Pyri voi kestää 250 tuntia.

Yhteenveto:
1. Flight on kosketusnäyttö puhelin, kun Pyrkimys ei ole
2. Flight on hieman isompi näyttö kuin Strive
3. Flight on vähemmän avaimet edessä kuin Strive
4. Flight on GPS-vastaanotin, kun taas Pyri on A-GPS-vastaanotin