Ero Prepaid ja jälkikäteen Plans



 Prepaid vs Laskutusasiakkaiden Plans

Vielä on paljon puhetta kahden tyyppisiä laskutuksen järjestelmiä kansa käyttää mobiililaitteissa, kuten matkapuhelimissa. Nämä ovat prepaid suunnitelmat ja postpaid suunnitelmat. Vuoteen Näyttää siltä, ​​prepaid suunnitelmat maksetaan ennen käyttöä ( 'pre' tarkoittaa 'ennen' tai 'ennen'), kun taas postpaid suunnitelmien maksetaan käytön jälkeen osoituksena sana 'post'. Nämä kaksi laskutuksen järjestelmiä suunniteltiin palvelemaan tarpeisiin ja mieltymyksiin erilaisille käyttäjille tai asiakkaille. Kummassakin vaihtoehdossa on hyvät ja huonot puolensa. Se vain riippuu siitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Laskutettavan liittymän on, kun on rekisteröity puhelinnumero, jota laskutetaan. Teet niin monta viestiä tekstiviestillä tai MMS ja niin monta puhelua kuin haluat; sinun laskutetaan (useimmissa tapauksissa) vasta, kun kuukausi. Prepaid suunnitelmat ovat erilaisia, koska usein täytyy ostaa sähköisiä luottoja tai ladata käyttämällä prepaid joka on puhelinnumero ja puhelun numeron pin antaa tasapaino puhelinnumerosi.

Mitä luottolimiittejä, postpaid suunnitelmat teknisesti ovat joustavampia ja ei ole saldorajoitus- verrattuna prepaid järjestelmään. Sinua laskutetaan mukaan kokonaiskäytön. Jos soitat tai tekstiä liian usein, mahdollisuudet ovat sinun 'll saada erittäin suuri puhelinlaskun. Päinvastoin, jos käytät postpaid puhelinta harvoin, sinun' ll päätyä maksamaan vähemmän kuukaudessa. Mutta nykyään, postpaid suunnitelmat ovat nyt kytköksissä uusi matkapuhelin, valinnan, jotka voivat laskuttaa sinulle kiinteän summan kuukaudessa. Mutta tämä usein tulee mojova hinta. Jos valitset mukana postpaid suunnitelma, sinulla on mahdollisuus valita korkeamman hintaluokan puhelimissa mukana teidän postpaid suunnitelmat, mutta sinun täytyy olla valmis maksamaan suurempaa kuukausittain palkkio. Jotkut postpaid suunnitelmat ovat nykyään jopa antanut joukon rajoja ennalta useita puheluita ja viestejä. Kaikki ylimääräinen kyseiseen tulevat koska lisäkustannuksia kuukausittaisen niputettu suunnitelma.



Prepaid suunnitelmat ovat parasta niille, jotka haluavat olla enemmän hallita puhelimen opintopistettä. Tuntemalla nykyinen kuormitusta, sinä 'll tietää, kuinka monta tekstiviestejä ja puheluja voi tehdä. Mutta jotkut asiakkaat haluavat olla varmoja ottaa puhelimen ov hätätilassa, tämä ei ole ihanteellinen vaihtoehto. Ne, joilla on varaa kalliita suunnitelmia ja jotka harjoittavat liikaa matkapuheluiden ja messaging on parempi ottaa laskutettavan liittymän.

Yhteenveto:

Prepaid suunnitelmat maksetaan ennen käyttöä samalla postpaid suunnitelmat maksetaan käytön jälkeen.
Prepaid suunnitelmat ovat hyviä alhaisen käyttö asiakkaille samalla postpaid suunnitelmat soveltuvat paremmin kohtalainen tai sitä käytetään runsaasti asiakkaita.
Prepaid suunnitelmat maksavat yleensä vähemmän kuin postpaid.
Prepaid suunnitelmat ovat rajoittavia ja joustamattomia kannalta puhelimen luottojen verrattuna postpaid.