Ero Nintendo DSi ja Sony PSP GoNintendo DSi vs Sony PSP Go

Nintendo DSi ja PSP Go ovat vain päivitetyt versiot niiden yritys 's konsoli linjat. Vaikka ne ovat aikalaisten, vähän on jaettu näiden kahden laitteen. Suurin ero näiden kahden välillä on median tyyppi, että ne käyttävät. Vaikka Nintendo päätti jatkaa pelikaseteista DSI Sony päätti luopua UMD ja meni pehmeällä latausta. DSI etuna on taaksepäin yhteensopivuus DS kun omistajat PSP UMDs tarvitaan mutta pelit uudelleen läpi PSN.

Koska PSP Go tarvitsee ladata pelejä, tallennustilaa on välttämätöntä. Vaikka 16GB on paljon verrattuna DSI 's 256, suurin osa tästä tilan luultavasti tarttunut pelejä. Jotta laajentuminen, molemmat konsolit on varustettu korttipaikkaa. PSP Go edelleen käyttää Sonyn' s oma Memory Stick M2 taas DSi käyttää SD-kortteja. Jälkimmäinen on parempi yksinkertaisesti, koska se käyttää paljon enemmän eri valmistajien laitteiden.

Molemmat laitteet on rakennettu hyvin eri; DSI on simpukkapuhelin kun PSP Go on dia. DSI 's puolikkaat sisältää sen kaksi näyttöä, kun taas ylempi puoliskon PSP Go pitää näytön ja alaosa pitää valvontaa. Dual näytöt DSI esittelee mielenkiintoisempi pelimekaniikkana kuin alempi näyttö on kosketusnäyttö ja voidaan käyttää myös kontrollina joitakin pelejä.Sen lisäksi kaksi kosketusnäyttöä, DSI on myös kaksi kameraa, yksi sisäpuolella saranan ja toinen ulkopuolella kansi. Kamerat voidaan ottaa kuvia, joita voi muokata kautta kosketusnäyttö ja lähetetään WiFi. PSP Go doesnt 't ole mitään kamera ja koska se rikkoo yhteensopivuus PSP tarvikkeet, se ei voi käyttää PSP kamera samoin.

Uusi ominaisuus PSP Go että et löydä DSI on Bluetooth. Bluetooth voidaan käyttää jakamaan mediaa mutta vielä tärkeämpää, se voidaan liittää lisävarusteita kuten langattomat kuulokkeet ja vastaavat.

Yhteenveto:
DSI käyttää fyysinen media, kun PSP Go doesnt 't
DSI on paljon vähemmän muistia kuin PSP Go
DSI käyttää SD-muistikortit, kun PSP Go käyttää Memory Stick
DSI on simpukkapuhelin kun PSP Go on dia
DSI on kaksi näyttöä, kun PSP Go on vain yksi
DSI on kosketusnäyttö, kun PSP Go doesnt 't
DSI on kaksi kameraa, kun PSP Go doesnt 't ole mitään