Ero Galaxy S3 ja iPhone 4SApple, useimmat ihmiset 'lausunnot, on edelleen kuningas älypuhelimen mäen. Mutta Samsung alkaa säkissä niitä puolelta sovellusalueet kuten Galaxy S3. Galaxy S3 ja iPhone 4S ovat kaksi kuumin älypuhelimet ympäri ja ne jakaa monia yhtäläisyyksiä ja pieniä eroavaisuuksia. suurin ero Galaxy S3 ja iPhone 4S on näytön koko. Apple, kuten tavallista, on kieltäytynyt periksi sen 3. 5 tuuman näytön koon, että ne 've käyttänyt. Toisaalta, Galaxy S3 on paljon suurempi 4. 8 tuuman näyttö; melko lähellä, että Samsung Note. Galaxy S3 myös käyttää Samsungin 'oma Super AMOLED-näyttö, joka antaa enemmän elinvoimainen ja realistiset värit kuin useimmat LCD-näytöt.

Sen lisäksi näytön, Galaxy S3 menee myös iso ja sen ydin; neljä ydintä on tarkka. Galaxy S3 on varustettu quad core suoritin liekehtivän 1. 4GHz. Tämä on siunaus Android käyttäjät, erityisesti niille, jotka haluavat asioita yhtä ja pitää sovellukset käynnissä taustalla. IPhone 4S ei saada tökätä kannalta prosessoritehoa ja urheilu dual core A9-prosessori. Apple voi silti pitämään OS reagoiva sen luova moniajo järjestelmään.

Huolimatta paljon suurempi näyttö ja tehokkaampi prosessori, Galaxy S3 onnistuu voittamaan iPhone 4S kannalta akun käyttöikää. Miten? Yksinkertaisesti ottaa akku on 50% suurempi kapasiteetti kuin iPhone 4S; 1432WH ja 2100WH vastaavasti. On tiettyjä olosuhteita kuitenkin, että iPhone 4S outlasts Galaxy S3. Useimmat näistä koskevat ottaa valtava näyttö aina, kuten web-selailun.

Lopullinen ero Galaxy S3 ja iPhone 4S on rakentaminen. IPhone 4S käyttää yhä, että lasia ja alumiinia yhdistelmä, joka antaa sille, että hyvin tuttu tyylikkyys ja kiinteys. Vaikka Galaxy S3 's muovi tekee siitä näyttää halvalla. Se on myös hieman vähemmän kestävä pudotettaessa, varsinkin kun se osuu yhteen sen kulmista.

Yhteenveto:Galaxy S3 on paljon suurempi näyttö kuin iPhone 4S

Galaxy S3 on quad core prosessori, kun taas iPhone 4S on dual core prosessori

Galaxy S3 on parempi akku kuin iPhone 4S