Ero TomTom XL \u0026 amp; TomTom XXLTomTom XL vs TomTom XXL

GPS-navigointijärjestelmä on erittäin tärkeä komponentti auton ja on olemassa suuri joukko yrityksiä, jotka tarjoavat GPS-navigointijärjestelmä konsolit houkuttelevia tarjouksia ja kohtuulliseen hintaan. TomTom on yksi luotettu merkit GPS navigointijärjestelmä teollisuuden ja TomTom XL ja TomTom XXL ovat kaksi sen halutuimmista malleista. Let 's tarkistaa tärkeimmät erot ja ominaisuudet näiden kahden navigointijärjestelmiä.

TomTom XL GPS-navigointijärjestelmä kattaa kartat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa ja Puerto Rico. Vähittäismyyntihinta tämä malli on erittäin halpa ja se tulee vain $ 129. Tämä hinta on itse asiassa vähemmän kuin keskihinta kaikkien käytettävissä navigointijärjestelmät markkinoilla lähes 47%. XL malliin sopii 7 miljoonaa kiinnostavia kohti käyttäjän vaatimuksia. GPS-navigointijärjestelmä voidaan käyttää useilla kielillä kuten Englanti, Ranska, Kiina, Japani, Italia, Venäjä, Espanja, Portugali ja Ruotsin. XL mallissa on ohjausta kulkuväylät tietoa live liikenteen ohella karttapäivitykset. Kadunnimet puhutaan ulos ja navigointi voidaan aktivoida äänellä. Siinä on 4. 3 tuuman LCD Widescreen ottaa 320240 pikseliä ja painaa 6. 5 Oz.

TomTom XXL GPS-navigointijärjestelmä kattaa kartat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa ja Puerto Rico. Vähittäismyyntihinta tämä malli on verrattain kallista kuin XL malli ja se tulee vain $ 229. Tämä hinta on alhaisempi kuin keskimääräinen hinta kaikkien käytettävissä navigointijärjestelmät markkinoilla vain 6. 5%, mikä on melko kallista. XXL malliin sopii 7 miljoonaa kiinnostavia kohti käyttäjän vaatimuksia. GPS-navigointijärjestelmä voidaan käyttää useilla kielillä kuten Englanti, Ranska, Kiina, Japani, Italia, Venäjä, Espanja, Portugali ja Ruotsin. XXL mallissa on ohjausta kulkuväylät tietoa live liikenteen ohella karttapäivitykset. Kadunnimet puhutaan ulos ja navigointi voidaan aktivoida äänellä. XXL mallissa lisävarusteena Pelastusopisto Oikotie, joka ei ole käytettävissä XL mallissa. Molemmat mallit tarjoavat 3 tunnin akun sisäinen muisti on 1 Gigabyte. Se on 5 tuuman LCD Widescreen kanssa 480.320 pikseliä ja paino on 9 Oz.

Tärkeimmät erot TomTom XL \u0026 amp; TomTom XXL

TomTom XL on lähes 100 $ halvempi kuin XXL malliin.
XXL malli tarjoaa Pelastusopisto Oikotie, joka ei ole käytettävissä XL malliin.


XL urheilu 4. 3 tuuman näyttö. XXL on 5 tuuman näyttö.


Resoluutiota XL on 320240, kun taas XXL on 480.320 pikseliä.


XXL malli painaa suhteellisesti enemmän kuin XL. XXL painaa 9 Oz, mutta XL painaa 6. 5 Oz.