Ero TomTom VIA 1505TM \u0026 amp; TomTom VIA 1535TMTomTom VIA 1505TM vs TomTom VIA 1535TM

GPS-navigointijärjestelmä on olennainen osa autoosi ja on olemassa suuri joukko yrityksiä, jotka tarjoavat GPS-navigointijärjestelmä konsolit houkuttelevia tarjouksia ja kohtuulliseen hintaan. TomTom on yksi luotettu merkit GPS navigointijärjestelmä teollisuuden ja TomTom VIA 1505TM ja TomTom VIA 1535TM kaksi suosituimpia malleja. Let 's tarkistaa tärkeimmät erot ja ominaisuudet näiden kahden navigointijärjestelmiä.

VIA 1505TM malli TomTom on kannettava navigaattori tarjoaa kaikille GPS tarpeet sujuvan matkustaa missä tahansa. Se auttaa oman liikkeen kuin ammattilainen taksikuski ja sen Widescreen 5 'värinäyttö, voit tarkistaa kaikki liikennetiedot hetki hälyttää, mikä reitti valita ja kumpi välttää. Elinikäinen karttapäivitykset tarjoaa vaihtoehdon tallentaa karttoja niin kauan kuin haluat. malli tulee auton virtalähde, USB-kaapeli ja ladattavat akut 2 tuntia takaisin ylös aikana. Joka vuosi, neljä uutta karttapäivitykset luovutetaan Lifetime Maps. VIA 1505 TM malli on 5 tuuman kosketusnäyttö ohjaus 480272 pikseliä. Se mahdollistaa tallentamiseen 7 miljoonaa kiinnostavia kohteita, jotka voidaan räätälöidä. Vähintään 4 Gt Flash-muisti toimitetaan yhdessä laitteen, jossa kartat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Puerto Rico ja useimmat osa Mexico ladataan. teksti puheeksi-tilaan puhuu kadunnimet jokaisen mutkan. Yhdysvaltalaisten ja Kanadan käyttäjien kaistaopastus tila on käytettävissä. Se painaa 7 Oz ja on takuu 1 vuosi.

VIA 1535TM malli TomTom on kannettava navigaattori, jossa on Widescreen 5 'värinäyttö, The Lifetime Map Updates tarjoaa mahdollisuuden tallentaa karttoja niin kauan kuin haluat. Mallissa on Kosketusnäytön ohjaus 480272 pikseliä. Se sallii tallentamisen 7 miljoonaa kiinnostavia kohteita, jotka voidaan räätälöidä. Vähintään 4 Gt Flash-muisti toimitetaan yhdessä laitteen, jossa kartat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Puerto Rico ja suurin osa Meksikossa ladataan. Se painaa sama kuin VIA 1505TM malli ja on 1 vuoden takuu. tärkein ominaisuus, joka sisältyy tässä mallissa jotka erottavat sen 1505, on Bluetooth-hands free teknologia ja puheentunnistusta. se voi hyväksyä äänikomentoja käyttäjiltä ja suorittaa operaatioita äänikomentoja. Bluetooth hands free tekniikan avulla voit kommunikoida ja tehdä puheluita kautta Bluetooth puhelimen. Tämä on erittäin hyvä päivitys hyvin pieni hinta päivityksen.

 Tärkeimmät erot TomTom VIA 1505TM \u0026 amp; TomTom VIA 1535TM:

TomTom VIA 1535TM varustelu Puheentunnistus System, joka ei ole käytettävissä 1505TM mallissa.


VIA 1535TM on Bluetooth soittaa ja vastaanottaa puheluita kautta Bluetooth puhelimen. 1505TM ei ominaisuus Bluetooth-siru.