Ero Vahvistin ja vastaanotinVahvistin Vs Vastaanotin

Oletko kiinnittänyt huomiota oman behemoth koti stereo? Jos ei, niin se voi olla aika voit tietää koko järjestelmän ja ymmärtää sen tärkeä osa komponenteista. Vahvistin ja vastaanotin ovat esimerkkejä, jotka.

Vahvistin, termistä itsestään, tavallaan vahvistaa tai käynnistyy signaalilla äänilähteiden, kuten CD-soitin samalla kun se ylläpitää sen taajuus. Tämä valtuudet äänisignaali stimuloi kaiuttimet jotka säteilevät suuren tehon ääniä. Tämä on jotain, joka normaalia tasoa signaali laitteet eivät voi saavuttaa.

Vastaanotin on kuin lokero järjestää kaikki elektroniikka yhteen alueella. Se ei ole vain levisi ympäri useita laatikoita. Sitä pidetään myös kaikkein perusosa kaikissa stereoissa. Jos haluat olla kaikkein perusosat stereo, niin saatat ajatella saada yhden vastaanottimen. Tämä jo yhdistää esivahvistin, radio-viritin ja vahvistin.Mitä hyötyä tai haittaa saada erillinen vahvistin? Miten vastaanotin? No, jos olet erittäin nirso yksittäisten osien järjestelmän sitten mennä osto erillisen vahvistimen, pre-vahvistin ja muut alikomponentit. Huonona puolena on, tietenkin, kun hankitaan useita komponenttien lopulta maksaa sinulle enemmän. Toisaalta, jos sinulla on vastaanotin, joka on jo valmis paketti, te usein saada entistä helpommin perustamaan koko järjestelmä, koska se on paljon helpompaa tehdä niin. Täytyy vain ajatella pitkällä aikavälillä, onko se 's mahdollista korjata koko yksikön tai toimintahäiriön sattuessa. Sillä vaikka vain yksi osa sitä vahingoittui, äänen laatu saattaa olla liian suuri verrattuna ottaa erillinen vahvistin.

Ostot erillisen vahvistimen sijasta all-in-one-vastaanotin, sanotaan tuottaa parhaan äänen tai viihde suorituskykyä. Tämä tyyli on enemmän joustavuutta tehdä päivityksiä tai korjauksia tulevaisuudessa. Tässä järjestelyssä on myös houkuttelevampi, koska se antaa kenelle tahansa mahdollisuuden 'wow' vaikutelman, kun tarkastellaan stereot koostuu useista kappaleista. Sen lisäksi lisätty kustannuksella, joilla nämä monet yksiköt päätyvät vaativat enemmän tilaa niitä sijoittaa.

1. Vastaanotin on all-in-one-yksikkö, joka koostuu kolmesta erillisestä osista, jotka sisältävät pre-vahvistin, tehovahvistimen ja viritin.