Ero Galaxy S Puhelin ja Galaxy TabGalaxy S Puhelin vs Galaxy Tab

Galaxy linja on ollut Android lippu siirtotie Samsung. Galaxy S ja sen monia muunnelmia edustavat Samsungin älypuhelinten markkinoilla, kun Galaxy Tab on uusi laite, joka pyrkii kamppailemaan suosittu iPad Applelta. On monia eroja Galaxy S puhelimet ja Tab aloittaen käyttötarkoituksen. Vaikka Galaxy S on puhelin, Tab on tarkoitettu multimedia tabletti. Tämä tarkoittaa, että siitä puuttuu puhelun ja tekstiviestit toiminnallisuuden huolimatta 3G radio sisäänrakennettu laitteeseen. 3G radio on lähinnä tietoliikenteen vaihtoehtona WiFi.

Saatat ajatella, että ei ole mitään, Galaxy Tab voi tehdä, että Galaxy S voi ja sinulla olisi oikea. On yksi tärkeimmistä etu Tab vaikka sen koosta. Sen sijaan, 4 tuuman näyttö kuin että Galaxy S, Tab on 7 tuuman näyttö; enemmän tai vähemmän kaksinkertainen useimmat älypuhelimet, mutta ei niin suuri kuin iPad. Se 's kompromissi antaa kattavasti näyttö kiinteistöjen ja siirrettävyys.

Koska multimedialaite on tärkeää saada runsasta tallennustilaa audio- ja videotiedostoja. Sekä Galaxy Tab ja Galaxy S on varustettu runsasta muistia mutta Tab on suurempia määriä; Tab tulee 16GB ja 32GB, kun Galaxy S urheilu puolen että 8GB ja 16GB versiot. Mutta jos saat selville paljon myöhemmin, että versiossa sait muisti ei riitä, voit aina ostaa microSD-kortti jopa 32 Gt ylimääräistä säilytystilaa.Aivan kuten Galaxy S, Tab on myös varustettu kaksi kameraa ottaa videoita, valokuvia ja videoneuvottelut. ? Ero on voima kameroiden takakameraan Galaxy S on parempi kuin Tab. Se on 5 megapikselin kenno, joka pystyy ottamaan 720p kun taas Galaxy Tab on 3 megapikselin kenno ja vain voi tallentaa 480p, tai SD-laatu, video. Kun eteen päin kamera, Tab on parempi, koska se on varustettu 1. 3 megapikselin kamera verrattuna VGA kamera Galaxy S.

Yhteenveto:

Galaxy S on puhelin, kun Galaxy Tab on multimedia tabletti

Galaxy S on pienempi kuin Galaxy Tab

Galaxy S tulee pienempi muisti vaihtoehtoja kuin Galaxy Tab