Ero Samsung Corby ja Samsung GenoaSamsung Corby vs Samsung Genoa

Corby on Samsungin 'lonkka ja edullinen tuloa touch yhteensopiva puhelin, joka näyttää olevan uusi villitys nykyään. Kun useimmat ihmiset ajattelivat, että kosketusnäyttö puhelimet voinut' t mennä mitään halvempaa, Samsung julkaisi Genovan, joka tunnetaan myös Corby pop. Genovan on pohjimmiltaan riisuttu versio Corby joka myydään myös halvemmalla. Ero hinta on varsin pieni kuitenkin, että jotkut ihmiset ajattelevat se ei ole sen arvoista mennä Genovan.

Merkittävin ero näiden kahden olisi kamera, koska se Corby on 2 megapikselin kamera, kun Genova on 1. 3 megapikselin kamera. Se ei ehkä tunnu olevan niin iso juttu muiden älypuhelimet urheilu 5-8 megapikselin kamerat. Mutta pieni ääripäässä, tappio 0,7 megapikseliä voi johtaa hyvin huonompaa kuvia.

Keskeinen myyntivaltti Corby on vaihdettavissa takaisin paneelit, jotka tulevat eri värejä. Kukin yksikkö Corby tulee kaksi ylimääräistä takit, että voit valita riippuen mielentilaan. Genovan luopuu tätä ominaisuutta ja tulee joko musta tai vaaleanpunainen ja että 'siinä. Se ei ehkä ole niin suuri ratkaiseva tekijä useimmille aikuisille, mutta nuoremmat käyttäjät voivat halutessaan olla kyky hieman vaihdella luurin aika ajoin.

Kosmeettisesti, kaksi puhelimia näyttävät lähes identtiset, koska niillä on sama kokoinen näytöt ja samoja näppäimiä etukäteen. Ainoa näkyvä merkki, että olet katsomalla Genoa on pyöristetty linjojen näyttö ja näppäimet. Kun Corby, että linja on suora ja nopeasti kulmat ylös sivuille.

Paitsi edellä mainittuja, kaikki laitteistot ja ohjelmistot Genovan ja Corby ovat täsmälleen samat. Ainoa syy valinnalle Genoa yli Corby on, jos olet täysin rahapulassa käteisellä ja budjetti vain sopii hinta Genovan. Jos voit säästää hieman enemmän, Corby on luultavasti parempi valinta näiden kahden välillä.Yhteenveto:

1. Genovan on hieman halvempi versio Corby

2. Genova on pienempi resoluutio kamera kuin Corby

3. Genovan ei ole vaihdettavissa takaisin paneelit kuin että Corby