Ero iPad 2 ja Samsung Galaxy Tab 8. 9Apple iPad 2 vs Samsung Galaxy Tab 8. 9

Kun se tulee tabletteja, Apple on edelleen hallitseva yksi ja he haluavat pitää tätä johtoa vapauttamaan iPad 2. Mutta toisin ennen, iPad 2 nyt joutuu kilpailemaan tykkää Galaxy Tab 8. 9. Samsung. Huomattavin ero iPad 2 ja Galaxy Tab 8. 9 on näytön koko. 8. 9 tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että Galaxy Tab on 8. 9 tuuman näytöllä. Hieman pienempi kuin 9,7 tuuman näyttö iPad 2. Tästä huolimatta Galaxy Tab on Tarkempaa kahdesta kuin iPad 2 säilyttää alkuperäisen tarkkuus iPad.

Vaikka 's sanottu aiemmin, kannattaa sanonta taas iPad 2 käyttää uusinta versiota iOS taas Galaxy Tab käyttää Android 3. 0, joka tunnetaan myös Honeycomb. IOS kärsii puutteesta todellisen moniajon ja flash tuki, vaan entinen käynnissä useita sovelluksia samanaikaisesti ja jälkimmäinen katseluun flash-sisältöä, jota käyttävät monet sivustot, selaimen kautta. Vaikka Honeycomb doesnt 't on, että monet sovellukset vielä, käyttäjät voivat edelleen valita lukuisat Android-sovelluksia. Gone on Apple App etu kun yhä useammat kehittäjät luovat Android-sovellukset.

Vaikka monet älypuhelimet ovat nyt varustettu 8MP tai jopa korkeampi digitaalikamerat, tabletit näyttävät juuttunut menneisyyteen; iPad 2 kaukana takana. Galaxy Tab on 3. 15 ja 2 megapikselin kamerat etu- ja, paljon parempi kuin 0,7 ja 0,3 megapikselin kamerat iPad 2. Takakamera iPad 2 pystyy ottamaan 720p, joka antaa sen par kanssa Galaxy Tab kamera. Mutta kun se tulee still, Galaxy Tab yksinkertaisesti puhaltaa iPad 2 vedestä.Kun se tulee ominaisuuksia, Galaxy Tab on myös muutamia etuja. Ensimmäinen on läsnäolo GPS-vastaanottimen jopa WiFi vain versio. GPS on käytettävissä vain 3G versio iPad 2. Joten jos haluat käyttää tabletti korvikkeena navigointilaite, te 'uudelleen menossa on haarukka ylimääräistä rahaa yli. Toinen ominaisuus, joka on odotetusti puuttuu iPad 2 on microSD-korttipaikka. Galaxy Tab mahtuu microSD-kortteja jopa 32 Gt, joka tarjoaa enemmän tilaa varastointiin.

Yhteenveto:

1. IPad 2 on isompi näyttö kuin Galaxy Tab
2. iPad 2 käyttää iOS kun Galaxy Tab käyttää Android
3. kamerat Galaxy Tab ovat parempia kuin kamerat iPad 2
4. iPad 2 doesnt 't ovat sisäänrakennettu GPS, kun taas Galaxy Tab tekee