Ero Tippmann X7 ja X7 PhenomTippmann X7 vs X7 Phenom

X7 ja sen myöhempi malli, X7 Phenom, kaksi paintball aseet (myös yleisesti tunnettu paintball markkereiden) alkaen Tippmann. X7 on yksi heidän parhaista malleista mutta X7 Phenom nostaa rimaa hieman muutamalla parannuksia. Suurin ero X7 ja X7 Phenom on FlexValve tekniikka palveluksessa jälkimmäisen. Yksinkertaistaen FlexValve sallii X7 Phenom toimimaan alle 300psi sijasta yli 600psi kuin X7 olisi. Alhaisempi ilmanpaine doesnt 't tarkoita, että X7 Phenom ei ole alueella tai kuono nopeutta X7 koska se pystyy yhtä paljon kuin. Se kääntää ilmaan tehokkuuden vähemmän ilmaa kulutettu jokaisen kuvan. FlexValve on X7 Phenom näin voidaan saada enintään 1400 laukausta siitä 4500psi säiliöstä.

Toinen etu X7 Phenom on vähentynyt rekyyli kela venttiili. X7 on takatulen muotoilu edestakaisin massa, joka aiheuttaa tietyn määrän rekyyliä jokaisella laukauksella. Alennettu rekyyli helpottaa tavoite ja tarjoaa paremman tarkkuuden etenkin kuvattaessa liikkuvan tavoite.

FlexValve käytetään X7 Phenom käyttää vähemmän osia kuin asioita, kuten ruskistaa ei enää tarvita. Tämä johtaa lopulta helppo huoltaa ja vähemmän epäonnistumiset on epätodennäköisempää yksinkertaisemman suunnittelun epäonnistua kuin mutkikkaaksi.Vaikka Tippmann on yrittänyt säilyttää vanhempi suunnittelu X7, on vielä paljon muutoksia X7 Phenom. Ensinnäkin, X7 Phenom on 3 tuumaa lyhyempi. Tämä ei ole 't välttämättä huono asia kuin pienempi ase on helpompi käsitellä ja nopeampi tähdätä. Muut muutokset on johtanut X7 Phenom ei sovellu joitakin monista tarvikkeet X7. Tästä huolimatta Tippmann väittää, että X7 Phenom on edelleen yhteensopiva vähintään 20 ennestään asusteita X7. on myös odotettavissa, että enemmän olisi kehitetty yksinomaan X7 Phenom.

Yhteenveto:

1. X7 Phenom käyttää FlexValve tekniikkaa, kun X7 doesnt 't
2. X7 Phenom voivat saada enemmän laukauksia kohti CO2 patruuna kuin X7
3. X7 Phenom luo vähemmän rekyyli kuin X7
4. X7 Phenom vaatii vähemmän huoltoa kuin X7
5. X7 Phenom on 3 tuumaa lyhyempi kuin X7