Ero NDS ja DS LiteNDS vs. DS Lite

Jos on KONSOLISOTA välillä Xbox, PS2 ja Wii, siellä varmasti on toinen valtakunta sodan tapahtuu kannettavien pelilaitteiden. Tässä suhteessa yksi maineikkaimmista ja hyvin rakastettu kätevä pelikonsoleihin on NDS, tai Nintendo DS.

Koska sen valtava menestys, NDS tehtiin monia parannuksia ja korjauksia. Yksi suosituimmista uudet versiot on NDS Lite. Kyllä, Nintendo DS Lite on todella kuvioitu päässä NDS, mutta tarjoaa paljon enemmän uusi ominaisuus tiedot. Aloitettiin vuonna 2006, NDS Lite pilviin myyntiä Nintendo, mutta mitä oikeastaan ​​tekee kannettavan konsolin eri, on mainittu alla:

NDS Lite on oikeastaan ​​kevyempi, puhumattakaan, ohuempi versio NDS konsolin. Jälkimmäinen on noin 21% raskaampaa kuin NDS Lite. On myös sanottu, että NDS Lite on hyvin samanlainen kuin sen alkuperäiseen edeltäjä kannalta sen yleinen ominaisuuksia. Kuitenkin tämä uudempi malli on neljä eri näytön kirkkautta. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi valita kirkkautta että hän enimmäkseen parempana. On kuitenkin ironista huomata, että jotkut käyttäjät väittävät jopa alimman kirkkaustasoa DS Lite on, itse asiassa, jopa kirkkaampi kuin alkuperäinen NDS.

Lisäksi sen paristot sanotaan kestää pidempään kuin NDS. Joskus NDS Lite voi venyä toimintansa 19 tuntia, verrattuna NDS '10- 14 tuntia UPS.

Mitä estetiikka, NDS Lite on kiiltävä ja puoliksi läpinäkyvä ulkokuoren. Se 's suhteellisen helpompi havaita latauksen merkkivalo ja akun indikaattoreita, koska nämä siirrettiin oikeassa yläkulmassa konsolin (oikea sarana). Tämä ominaisuus tekee valot katseltavissa vaikka laite on suljettu. Lisäksi valitse ja alku painikkeet ovat nyt sijoitettu kosketusnäyttö 's oikeassa alakulmassa. Toinen painikkeita kuten standardin X, Y, A, B, jne., Ovat nyt kuviollinen jälkeen Wii. Kosketuskynällä samoin, on paljon suurempi kooltaan verrattuna alkuperäiseen NDS.1. NDS on alkuperäinen DS kannettava pelikonsoli Nintendo. Se käynnistettiin aikaisemmassa vuonna verrattuna sen seuraajien, kuten NDS Lite, joka aloitettiin vuonna 2006.

2. NDS on 21% raskaampaa kuin NDS Lite. Enemmän, se on paljon paksumpi kuin uudemmat DS versiot.

3. NDS Lite pystyy toimimaan 19 tuntia. Tämä on paljon pidempi verrattuna 10- 14 tunnin käyntiajan alkuperäisessä NDS.