Ero iPod Nano neljäs ja viides sukupolviiPod Nano neljäs vs 5. sukupolvi

5. sukupolven iPod Nano säilyttää kaikki ominaisuudet, että sen edeltäjä on ja lisää useita uusia sekoitetaan. Let 's alkaa, mitä' s muuttunut uudet ominaisuudet ovat varsin runsasta. Helppo tapa kertoa, jos Nano on 5th gen on, jos se on pitempi näyttö. 5. gen on 2. 2 tuuman näyttö verrattuna 4th gen 's 2 tuuman näyttö ja säilyttää samalla pikselimäärä upping päätöslauselmassa kasvoi hieman.

Suurin, ja luultavasti yllättävää, lisäksi 5th gen nano on takana päin kamera. Tämä kamera voidaan käyttää videoiden vain. Yllättäen Apple jätetty pois kyky ottaa vielä kuvia, joissa laitteisto voi varmasti käsitellä. Toinen Erikoista on sijoittamista kameran vasemmassa alakulmassa Nano. Kun pitämällä Nano yhdellä kädellä, sinun olisi kattaa kameran.

Toinen uusi ominaisuus 5th gen on FM-radio, jota monet käyttäjät ovat toivomaan. Sen toteuttamiseen Nano kuitenkin on varsin erinomainen. Sen lisäksi yhteisiä piirteitä, Nano-radio tukee RDS; tarjoamalla esittäjän nimi ja kappaleen nimi, mikäli asema lähettää sitä. Nano radio voi myös merkitä tiettyjä kappaleita, jotka haluat niin, että voit etsiä sen iTunes Store. Lopuksi Nano voi käyttää aikaa siirtää. Voit keskeyttää tai jatkaa toistoa radio, kuin jos pelaat musiikkia iPodilla.4. sukupolvi Nano puuttuu kiinteät kaiuttimet ja mikrofoni; pakottaa käyttäjän on joukko kuulokkeet. 5. gen on sekä sisäänrakennettu, joten voit kuunnella musiikkia tai tallentaa omaa ääntä, vaikka unohdat kuulokkeet. Lopuksi viides sukupolvi Nano sisältää askelmittari; vahvistamalla edelleen pyyntönsä, että ne, jotka haluavat saada sopivaksi. Askelmittari pohjimmiltaan laskee kuinka monta askelta olet 've otettu, joten se on erinomainen lenkkeily kumppani.

Yhteenveto:

1. 5th gen on isompi näyttö kuin neljäs gen
2. 5th gen on kamera, kun taas neljäs gen doesnt 't
3. 5th gen on FM-radio, kun taas neljäs gen doesnt 't
4. 5th gen on sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiuttimet, kun neljäs gen doesnt 't