Ero iPhone 4 ja Nokia N8iPhone 4 vs Nokia N8

IPhone 4 on edessään toinen uusi vastustaja Nokia N8. Se on suunnilleen sama koko ja paino kuin iPhone ja myös samat toiminnot kuin multi-touch suuri näyttö. Suurin ero näiden kahden puhelimissa on käyttöjärjestelmistä, että ne kulkevat. IPhone toimii iOS joka on kehittänyt Apple niiden tuotteiden, kun taas N8 on Symbian-käyttöjärjestelmään, jota käytetään myös lähinnä Nokian puhelimia. IOS voi olla reuna, kun se tulee määrää ja erilaisia ​​sovelluksia, mutta Symbian on jo kokeiltu ja testattu, kun se tulee liiketoiminnan sovelluksia.

Molemmat puhelimet ovat samankokoisia näyttö, mutta se on melko paljon niiden samankaltaisuus. Apple meni erittäin korkea resoluutio 960640 pientä laitetta Nokia päättää mennä enemmän tyypillinen 640360. Korkeampi resoluutio mahdollistaa erittäin yksityiskohtaisia ​​kuvia, onko se 's kuvia tai kuvakkeita. Nokialle, he päättivät mennä AMOLED-näyttö sijasta LCD. AMOLED-näyttö kuluttaa vähemmän virtaa, on parempi värintoisto, ja kestää paremmin ohjata auringonvaloa. It 's jopa käyttäjän onko hän haluaa tarkempia tai ylivoimainen näyttö.

Kun se tulee muistia, Apple jatkaa mitä he 've tehneet suurimman osan tuotteistaan. Sisällytä valtava määrä sisäistä muistia, mutta jättämällä pois mahdollisuutta laajennus, 16GB ja 32GB. Aivan kuten useimmat muut älypuhelimet, N8 on microSD-korttipaikka, johon mahtuu kortin kokoisia jopa 32 Gt. Don 't huoli, koska se on myös 16 gigatavun sisäinen muisti, joten sinun ei tarvitse ostaa muistikortille jos et' t oikeastaan ​​tarvitse.On valtava ero, kun se tulee kameroiden molempien puhelimissa. N8 on 12 megapikselin kenno kun taas iPhone on vain 5 megapikselin kenno. Erittäin korkean resoluution tarkoittaa tarkemmin kuva otettu, mutta se tarkoittaa myös sitä, että kuvat otat on paljon suurempi kooltaan. Mutta voit supistaa kokoon, jos haluat.

Yhteenveto:

IPhone 4 kulkee iOS taas N8 käyttää Symbian OS

IPhone 4 on paljon korkeampi resoluutio kuin N8

IPhone 4 käyttää LCD-näyttö, kun taas N8 käyttää AMOLED

IPhone 4 ei ole muistikorttipaikka kun N8 ei