Ero HTC Sensation ja Samsung Galaxy S2 (S II)HTC Sensation vs Samsung Galaxy S2 (S II)

Dual core näyttää olevan suuntaus nykyään, kun se esittää parempaa suorituskykyä ilman liiallista paristokulutuksella. Kaksi kahden ytimen tarjonnasta älypuhelimen jättiläiset HTC ja Samsung ovat Sensation ja Galaxy S2 vastaavasti. Huomattavin ero Sensation ja Galaxy S2 on heidän näyttö. Vaikka niiden näytöt ovat samankokoisia, tyypit ovat eri planeetoilta. HTC käyttää super LCD-näyttö, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Mutta, Super AMOLED näyttö Galaxy S2 puhaltaa sen pois vedestä kannalta kontrastia ja katselukulma.

Myös seurauksia käyttämällä AMOLED-näyttö; paksuuden vähenemisen ja pienempi virrankulutus. Sensation 's ja Galaxy S2' korkeus ja leveys ovat melko sisällä millimetrin toisistaan. Mutta Galaxy S2 on vain kolme neljäsosaa paksuudesta Sensation. Alempi tehonkulutus näytön edistää pidempi akun Galaxy S2; puhumattakaan siitä, että se on myös hieman suurempi akku. Valmiusaika on lähes kaksinkertaistui, kun puheaikaa on parempi 50% tai jopa enemmän.

Kun se tulee kameroiden tärkein kameroiden Sensation ja Galaxy S2 ovat melko tasaväkisiä, lukuun ottamatta ylimääräisiä LED vilkkuvat Sensation. Lisätyn valo tekee paremmin hämärässä ammunta ja vähemmän melua syntyy, kun tunnistin ei tarvitse max pois sen herkkyys. Etupuoli kamera, Galaxy S2 on keskimääräistä parempi 2 megapikselin kenno, huomattavasti parempi kuin 0,3 megapikselin eteen päin kamera on Sensation. Vaikka edessä päin kamera ei ehkä aina ole käytössä, joilla on VGA-kamera on vain väärässä paikassa puhelimissa tällä tason.Performance-viisasta, Sensation ja Galaxy S2 ovat melko samanlaisia. Ei pitäisi olla juurikaan ole eroa käyttäen molempia puhelimia, koska ne myös ominaisuus Google 'uusin versio Android. Galaxy S2 vain on useita ominaisuuksia, jotka antavat sille etulyöntiaseman HTC' s tarjontaa.

Yhteenveto:

1. Galaxy S2 käyttää AMOLED näyttö, kun Sensation käyttää LCD-näyttö
2. Galaxy S2 on ohuempi kuin Sensation
3. Galaxy S2 paranee akun kuin Sensation
4. Sensation on kaksi LED vilkkuu Galaxy S2 on vain yksi