Ero 3D TV ja 3D Ready TV3D TV vs 3D Ready TV

3D on seuraava TV villitys jälkeen HD. Kuten monet elokuvateatterit ovat onnistuneet 3D järjestelmiä, ja monet elokuva yritykset vapauttamalla blockbuster 3D-elokuvia, TV päättäjät ovat myös ajatellut tuoda kokemus kaikille 's olohuoneessa. Kaksi vaihtoehtoa, jos haluat katsella 3D-elokuvia nyt tai tulevaisuudessa ovat 3D ja 3D-Ready-televisiot. Suurin ero 3D-televisiot ja 3D Ready televisiot on täydellisyyttä. on 3D-TV, voit katsella 3D-elokuva oikeus kättelyssä. Tämä ei päde 3D Ready TV koska se ei ole valmis. Voit silti katsoa tavallista 2D sisällön, vaikka. pääasiana 3D Ready TV on, jos et todellakaan tarvitse 3D-ominaisuudet heti, he odottavat oikeaa hetkeä mennä sitä.

Jotta katsella 3D-elokuvia, TV-tarvitsee näyttö, joka pystyy käsittelemään kahta teräväpiirtovideovirtoja; yksi oikea silmä ja toinen vasen silmä, joka on näytön, joka pystyy näyttämään näitä kahta videovirtaa samanaikaisesti. 3D-laseja käytetään eristämään kuvia, jotka kukin silmäsi näkee tarjota nestejäähdytin. Viimeinen osa, joka on vain aktiivinen 3D-televisiot, on lähetin, joka synkronoi lasit näyttöön.

3D ja 3D-Ready-televisiot molemmissa on kaksi ensimmäistä osaa, mutta 3D-Ready-televisiot ei ole kahden viimeisen. Passiivista 3D-televisiot, ainoa asia puuttuu olisi lasit. On selvää, 3D Ready televisiot ovat halvempia verrattuna 3D-televisiot. Ehkä tämä ei ole niin paljon passiivista 3D-televisiot, mutta se on erittäin tärkeää aktiivinen 3D-televisiot. Lasit aktiivisen 3D-televisiot maksaa naapurustossa $ 100 jokaisen parin, ja olet luultavasti tarvitset useita pareja.On ylä-ja alamäkiä kunkin 3D TV. Jos haluat 3D-kokemus heti, 3D-TV tarjoaa sen sinulle oikealla kättelyssä. Jos voit odottaa hieman kauemmin, voit erottaa kustannukset television kustannukset ostaa useita paria silmälaseja, luultavasti pari jokaiselle henkilölle perheen, myöhempään ajankohtaan.

Yhteenveto:

1. Voit katsella 3D 3D-TV: oikeus kättelyssä, mutta ei 3D-Ready TV.
2. 3D Ready televisiot puuttuu 3D-lasit ja joskus lähetin kun 3D-televisiot ovat täydellisiä.