Ero analogisten ja digitaalisten PuhelimetAnalogiset vs. digitaaliset puhelimet

Analoginen puhelin on yksi, joka käyttää analogista tekniikkaa. Analoginen tekniikka on yksinkertaisesti prosessi, jossa teknologia tekee audio- tai video- signaalin ja kääntää sen elektroniset pulssi (ihmisäänen lähetetään puhelimessa, esimerkiksi). Tunnetaan myös nimellä Plain Old Telephone Service (POTS), nämä rivit ovat analogisia tukea standardin puhelimet, faksit ja modeemit.

Digitaalinen puhelin on yksi, joka käyttää tekniikkaa, joka rikkoo audio- tai videosignaali (kuten ääni- tai televisio) osaksi binaarikoodin C olennaisesti, koodi koostuu 1s ja 0s. Kun käännetään binäärikoodin, signaali saa siirtää toiseen päähän laitteen toiseen laitteeseen (onko se sitten puhelin, modeemi tai televisio). Tämä vastaanottava laite vie binaarikoodin ja kokoaa sen alkuperäiseen signaaliin (merkitys, kun sai, toinen laite kääntää binäärikoodin signaaliin, josta koodin tuli C edestakaisin liikkuvan toiminta) ja lähettää sen takaisin toiseen päähän.

Vaikka analoginen tekniikka varmistaa, että käyttäjä maksaa huomattavasti vähemmän kuin jos hän käyttää digitaalinen puhelin, digitaalinen antaa suuremman turvallisuuden taso osallistuessaan keskusteluun C eli binäärikoodi voi helposti perustaa salauksen samalla toimittamasta varmistaa, että keskustelu ei ole seuraajia ulkopuolisten korville. Digitaalisen vaatii koodin kääntäminen vaiheessa, se voi varmistaa, että kaikki tiedot, jotka 's välittyy puhelimen on tarkka C se pystyy korjaamaan mahdolliset virheet ovat tapahtuneet lähetyksen aikana (mikä tarkoittaa, että keskustelu on paljon selkeämpi käyttää digitaalista puhelin kuin analoginen puhelin).

Analoginen puhelin antaa käyttäjälle enemmän äänenlaadun kuin digitaalinen. Koska siellä on paljon kääntämisen välillä laitteet (eli puhelin ja vastaanotin 's puhelin), paljon äänenlaatu uhrataan. Lisäksi yksi on pakko maksaa paljon enemmän puhelimia ja muita viestintälaitteita, jotka ovat digitaalisia . Analog on myös melko rajalliset matkapuhelintekniikka. kun langaton laite (kuten matka- tai kotipuhelin), analoginen on rajoitettu alueella, että se pystyy poimia (tietenkin, että enemmän tai vähemmän riippuu ympäristö, jossa yksi käyttää puhelinta). Digitaaliset puhelimet antaa enemmän käyttäjiä käyttää matkapuhelintaan yhden ainoan peittoalueen. enemmän käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa tietoa samanaikaisesti. Vaikka analoginen äänen laatu on vielä paljon parempia digitaaliseen äänenlaatu puhelimessa, digitaaliset puhelimet ovat vähemmän alttiita staattisen ja signaalin häipymistä.Yhteenveto:

1. Analogiset puhelimet käyttävät tekniikkaa, joka muuntaa ääni- tai signaalit elektroniset pulssi; digitaaliset puhelimet käyttävät tekniikkaa, joka muuntaa ääni- tai signaaleja binaarikoodin.