Ero HTC Droid Incredible 2 ja Apple iPhone 4HTC Droid Incredible 2 vs Apple iPhone 4

HTC Droid Incredible 2 on yksi uusimmista puhelimista tulemaan ulos Verizon. Let 's miten se verrata suhteellisen vanhoja iPhone 4. Suurin ero Incredible 2 ja iPhone 4 on verkkoja niitä voidaan käyttää. IPhone 4 tulee malleja, joita voidaan käyttää joko CDMA- tai GSM-verkoissa vain . Sen sijaan Incredible 2 on voitava käyttää sekä CDMA-ja GSM-verkoissa. on totta maailma puhelin, jota voidaan käyttää melkein missä tahansa matkapuhelinverkoissa ovat käytettävissä.

Kannalta laitteisto, on olemassa joitakin eroja alkaa näytön. Incredible 2 on 4 tuuman näyttö, joka on merkittävästi suurempi kuin 3. 5 tuuman näyttö iPhone 4. Mutta verkkokalvon näyttö iPhone 4 urheilu suurempi tarkkuus ja suurempi pikselin tuumalla tiheys.

Kun se tulee kameroiden Incredible 2 on myös reuna johtuen sen 8 megapikselin kamera anturi ja dual LED-salama. IPhone 4 on vain 5 megapikselin kenno ja yksi LED-salama, mutta se voi silti ottaa ihan hienoja kuvia. Videokuvaus on hyvin samankaltainen kanssa identtiset päätöslauselmat 720p.

Merkittävä haitta Incredible 2 on hyvin minimaalinen määrä muistia, että se on. Hieman yli 1GB, se 'on vain murto-osa 16GB vähimmäissäilyvyys iPhone 4. Tietenkin Incredible 2 tarjoaa tavan lisätä muistia kautta microSD-muistikortteja, mikä ei ole mahdollista iPhone 4.Lopuksi Incredible 2 käyttää Google 's Android kun taas iPhone 4 käyttää iOS. Tämä on luultavasti yksi esimerkki, jossa IOS on vähän etua. Rajoitus on moniajoon että Apple määrätty estää käytön ylikuormittumiselta prosessori. Android doesn 'tehdä sitä ja toisin kuin muut älypuhelimet dual core prosessorit, yhden ytimen prosessori Incredible 2 on suhteellisen helppo ylikuormittaa.

Yhteenveto:

1. iPhone 4 on joko GSM- tai CDMA kun Droid Incredible 2 on sekä
2. Incredible 2 on isompi näyttö kuin iPhone 4
3. Incredible 2 on parempi kameroita kuin iPhone 4
4. iPhone 4 on paljon enemmän muistia kuin Incredible 2