Ero CFL ja LEDCFL vs. LED

LEDit, tai valodiodit, ovat olleet yleisessä käytössä paljon kauemmin kuin Compact loistelamput tai sytytys. Nämä ovat pieniä diodit, jotka syttyvät merkiksi, että jotain on päällä tai vilkkuu herättää huomiota. Pienloistelamput ovat vain muokattuja versioita yhteisen loistelampun, saavuttaa pienempiä energiakustannuksia, ja sopimaan aukkoon tyypin yhteisen hehkulamppu. Aluksi nämä kaksi valonlähdettä käytettiin eri sovelluksissa, koska LEDit eivät tuota tarpeeksi valaistuksen kunnon valonlähteen, kun sytytys oli liian suuri ja liian hauras voidaan käyttää indikaattoreina. Kuitenkin viime vuosina, kehitys LED-tekniikkaa tehdä siitä kannattava valonlähde.

Kuten aiemmin todettiin, LEDit ovat huomattavasti pienempiä, joten se sopii sovelluksiin, jotka vaativat erittäin pieni valonlähde; mutta sen pienen koon, valaistus, että se voi tarjota on paljon vähemmän verrattuna CFL. Vastapainoksi, on yleinen käytäntö käyttää useita LED-lamput, ryhmitetty käyttö heijastimet keskittyä palkki.

Toinen keskeinen piirre LED jotka tekevät ylivoimainen verrattuna sytytys, on sen energiantarpeesta. LED-valot kuluttavat huomattavasti vähemmän virtaa kuin lamppujen. Siksi LEDit ovat edullisia kannettavissa laitteissa, joissa virtalähde on rajoitettu. Suuren hyötysuhteen ansiosta vähemmän tehoa hukkaan, ja lämmöksi. Lämmitys ongelmia, ja hauraus CFL sipulit, jotta se ei sovellu sovelluksiin, joissa on ihmisten yhteyttä. LEDit pystyvät työskentelemään ilman ylimääräisiä komponentteja, kuten painolasti. Tämä johtuu siitä, että LEDit pystyvät toimimaan erittäin alhaisilla jännitteillä, ja voi jopa toimia vaihtovirralla (AC) ja tasavirta (DC).

LCD-näytöt, löydät kahdenlaisia ​​taustavalo, LED ja Cold CFL. Tässä sovelluksessa, LEDit osoittautua ylivoimainen, koska jokainen LED takana LCD-näyttö voidaan kytkeä päälle ja pois päältä. Virran LED pois päältä, anna nestekidenäytön luoda paljon tummempi musta kuin voidaan saavuttaa lamppujen LCD, jossa sipulit ei voi kytkeä pois päältä.

Yhteenveto:1. CFL on pienempi versio loistelamput, jotka ovat yleisiä useimmissa kodeissa ja toimistoissa, vaikka LEDit ovat yleisiä elektronisia laitteita.

2. LEDit ovat oleellisesti pienempiä kuin CFL.

3. Tarvitset paljon enemmän LED vastaamaan valoa yhden lamppujen.

4. LEDit ovat energiatehokkaampia kuin sytytys.