Ero Sonos ja Airport ExpressSonos ja Airport Express

Jos harkitsevat audio streaming asennuksen ja et vain ole varma, mitä todella haluat tai vaatimuksia, joka antaa sinulle paras kokemus audio stream, olemme jopa haasteeseen nähdä, että teet tekemään oikean päätös. Aiemmin audio streaming pohjimmiltaan tarvitaan voit asettaa älypuhelimeen tai MP3-soittimen vieressä yhdessä asennossa kytkeä kaiuttimet 'Docs äänen streaming tai sääntö, että jos tallentanut musiikkia yhdessä järjestelmässä niin musiikkia ei kuunnella joku muu jos weren 't siellä. Asiat Aren 't niin enää.

Meillä on nyt katsomaan musiikin suoratoiston jättiläisiä, jotka ovat Sonos ja Airport Express Applelta. On tärkeää huomata, että nämä kaksi tekniikkaa vaativat perustan asema heille sallia kolmannen osapuolen kaiutin toimimaan yhdessä ja myös ne vaativat Wi-Fi-yhteys toimisi

Sonos

Sonos on tunnustettu yhdeksi parhaista audiostreamingin laite tulee merkittävä vahvuus on sen streaming tuki. Sonos audio streaming tarjoaa palveluja rinnalla myönnetään pääsy yli sata radioasemia. Sinun ei myöskään edellytä tietokonetta tai puhelinta pelata verkossa musiikkia tai albumin, sillä Sonos laite muodostaa yhteyden palveluun, että olet valinnut ja jonot kappaleet juuri laitteeseen.

Tämä tarkoittaa, että musiikin voi jatkaa pelaamista, vaikka olet kytkenyt puhelimen ja tietokoneen ja on myös ajettu ulkopuolella. Tämä tarjoaa kokemus kuin mikään muu ja se saa jopa enemmän mielenkiintoinen. Ja kyky ylläpitää useita säätimen 's sovelluksia, et' t yksin hallita musiikkia, koska kaikilla osapuolilla, laite, joka on tuettu voi asentaa sovelluksen, riviin musiikin ja jopa muuttaa äänenvoimakkuutta.

Haitoista Sonos

Tuki iTunes Sonos on huomattava, koska puute mukaan Sonos turvajärjestelmä

Soittolistoja ei tue Sonos järjestelmä

Sonos asennus on kallista

Käytettäessä Sonos Play3, äänen laatu soveltuu vain pienellä alueella, kuten keittiö

Meriitit

On helppo Sonos järjestelmä kuin käyttöohjeet ovat hyvin selitetty käsikirjassa

Sonos Laite ei vaadi tietokone laite voit käyttää haluamaasi musiikkia tai asema

Kun laite on kytketty Ethernet, Sonos voi mennä langaton

Sonos voi tukea audio streaming useita kytkettyjen laitteiden

Airport ExpressKäytettäessä Airport Express, voit käyttää nykyistä kaiuttimia, jotka joko eivät tue radiosoittoa ja liittää ne verkkoon käyttämällä optisen kaapelin tai turvata yhteensopiva kaiutin.

Asettaminen Airport Express mobiililaitteeseen ei ole monimutkaista lainkaan. Sinun tarvitsee vain seurata useita yksinkertaistettuja ohjeet ja olet valmis. Ensimmäinen tapa on luoda yhteys on perustaa Wi-Fi-yhteys. Sillä Airport Express, voit vain suoratoistaa yhden kappaleen kerrallaan ja sinun täytyy pitää sisällä signaalialue.

Haitoista Airport Express

Se ei edellytä tietokoneen tai puhelimen laitteeseen pelata verkossa musiikkia.

Airport Express vetoaa eri signaalin lähetyksen ja musiikki on asetettu ei jatkaa pelaamista kun menet ulkopuolella.

Jokainen puhuja laite voidaan muuntaa audio streaming vastaanottimen yhteyden AirPort Express kytkemällä se optisella tulokaapeli tai analogisia 3. 5mm.

Ansiot Airport express

Hinnan joustavuus, Airport Express on suositeltavaa, koska se ei maksa niin paljon.

Tarjoaa parhaan äänenlaadun sisäkäyttöön.

Yhteenveto

Sonos tarjoaa pääsyn yli sata radioasemia toisin Express joka sallii vain yhden audiotiedoston kerrallaan.

Valikoima ei ole rajoittavaa Sonos sikäli kuin audiostreamingin on kyseessä, kun taas tilanne on päinvastainen lentokentälle Express.

PC ja mobiililaite ei turvautua silloin, kun se tulee äänen streaming varten Sonos, kun se on keskeinen käytettäessä Airport Express.

Sonos on myös useita haittoja huolimatta maksamatta etuja.