Ero T-Mobile G2x ja T-Mobile myTouch 4GT-Mobile G2x vs T-Mobile myTouch 4G

T-Mobile tarjoaa puhelimet, jotka ovat merkkituotteita omalla merkillään. Kaksi näistä puhelimista, jotka kulkevat Android ovat G2x ja myTouch 4G. Erot G2x ja myTouch 4G eivät ole kovin helposti todettavissa aluksi, mutta ovat melko tärkeitä, kun alkaa käyttää laitetta. Tärkein ero niiden välillä on prosessori, joka valtuuksia puhelimen. G2x on kaksiytiminen prosessori ja aiempaa pystyy GPU jonka avulla se tehdä paljon enemmän. Yhden ytimen prosessori myTouch 4G on usein riittää useimpiin tehtäviin, mutta voidaan helposti ylikuormittua, jos sinulla on tapana ei sulkeudu sovelluksia ja antamalla niiden toimia taustalla.

Toinen merkittävä ero G2x ja myTouch 4G on päätöslauselmat niiden kameroita. Ensisijainen kamera on G2x on resoluutio on 8 megapikselin kun taas myTouch 4G on vain 5 megapikseliä. Sama näkyy myös sekundaarisen kameroiden 1. 3 megapikseliä ja 0,3 megapikseliä vastaavasti. Tietenkin, anturi resoluutio doesnt 'T välittömästi tarkoittaa parempia kuvia, mutta se on yksi niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat kuvan laatuun.

Toinen kamera liittyvä ero on videotallenne. Vaikka myTouch 4G kamerassa on pienempi resoluutio, sen pitäisi pystyä tallentamaan 1080p videon aivan kuten G2x. Kuitenkin myTouch 4G voi tallentaa vain enintään 720p. Tämä rajoitus johtuu myTouch 4G 's-prosessori, joka ei kykene murskata kehyksiä tarvitaan tuottamaan video.Lopuksi G2x on varustettu enemmän sisäistä muistia kuin mitä on myTouch 4G, mistä 4GB 8GB. Tämä lisätty tallennustilaa on erittäin hyödyllistä, kun ajatellaan, että kuvat ja videot otettuja G2x voi olla huomattavasti suurempi. Molemmat puhelimet, vaikka niissä on muistikorttipaikkojen joten voit helposti lisätä muistikortille. Kun ajatellaan, että myTouch 4G alukset 8GB muistikortti, taulukot käännetään hyväksi myTouch 4G.

Yhteenveto:

1. G2x on kaksiytiminen prosessori, kun taas myTouch 4G doesnt 't.
2. G2x kameroilla on korkeampi resoluutiot kuin myTouch 4G kameroita.
3. G2x voi tallentaa 1080p videota myTouch 4G voi ottaa vastaan ​​vain 720p.