Ero RCA ja ComponentRCA vs Component

RCA ja komponentti ovat kaksi kaapelia, joita käytetään analogisen signaalin lähetyksen. Yleisesti, nämä käytetään lähettämään ääni- ja videosignaalin kaksi audio / video-laitteita, kuten televisiot, kaapeli laatikot, tai mediasoittimia. Vaikka useimmat ihmiset ovat tavallaan sekaisin näistä kahdesta ja onko jompi kumpi on parempi, ei ole oikeastaan ​​mitään järkeä vertailevissa. Komponentti, tai komponentti video on tarkka, on vain tapa välittää videosignaaleja pisteestä toiseen. Komponentin, videosignaali on jaettu kahteen tai useampaan signaalit, jotka lähetetään erikseen. Vertailun RCA on eräänlainen kaapelin ja pistokkeen, jota käytetään pääasiassa lähettää analogista signaalia.

Tärkein syy sekaannus on käyttää komponentin ja RCA-kaapeleita. Oikeastaan, komponentti kaapeli on vain kolme RCA-kaapelit, jotka ovat värikoodattu jotta oikein tunnistaa, mikä johto on kumpi. Se ei 'edes väliä, jos voit seurata värikoodit, kunhan vastaavat liitännät päätepisteissä, koska kaapelit ovat samoja.

Käyttö RCA kaapelit pääkilpailija komponentti, komposiitti-kaapeli, on myös yksi syy, miksi ihmiset ovat hämmentyneitä. Ero komposiitti ja komponentti on, että komposiitti vain käyttää yhtä kaapelia varten videosignaalin kolmen sijasta. On myös muita sovelluksia, jotka käyttävät RCA-kaapelit; lähinnä audio-laitteet.

Komponentti ei myöskään rajoitu RCA. Hyvin vanha SCART ja jopa VGA-liittimet ja kaapelit käytössä tietokoneen näytöt ovat esimerkkejä osan video liittimet, jotka eivät käytä RCA.RCA ja komponentti ovat yksi ja sama, niin kauan kuin videosignaalit on jaettu kolmeen kaapeleita. Erot videon laatu riippuu enemmän laatuun käytettyjen materiaalien kaapelin rakentamisen ja miten se on rakennettu sijaan minkälaista kaapelia käytetään. Edullisia kaapelit voivat olla hyvä lyhyitä matkoja, mutta pitkiä matkoja tarvitsee paksumpi johdin ja parempi suojaus, joka löytyy usein vain pricier kaapeleita.

Yhteenveto:

1. Komponentti on eräänlainen videosignaalin tai konfiguraatio, kun RCA on pistoketyyppi
2. Komponentti kaapelit ovat usein koostuvat useista RCA-kaapelit
3. RCA-kaapelit käytetään myös muissa kokoonpanoissa syrjään komponentti