Ero Samsung Smart TV ja LG Smart TVSamsung Smart TV ja LG Smart TV

Televisiot ovat olleet jo vuosikymmeniä, ja vuosikymmeniä se vain jatkoi paranemassa. Nykyään kilpailu TV valmistajat ei ole enää keskeinen palvelu, joka tv tarjoaa mutta uusia asioita, joita ei voi tehdä televisiot aiemmin; Näin, ulkonäkö älytelevisiot. Samsung ja LG ovat vain kaksi niistä yrityksistä, jotka tarjoavat älytelevisiot ja tärkein ero Samsung Smart TV ja LG Smart TV on kauko.

Kauko on erittäin tärkeää, sillä se on tärkein silta TV ja katsojan. Samsung päätti mennä kaksipuolisen kauko että pohjimmiltaan smashes tyypillinen television kauko toisella puolella ja pieni QWERTY-näppäimistö toisella. Näppäimistö on erittäin hyödyllinen lukemassa verkkosivujen ja päästä hakuja, tilapäivityksiä, tai jutteleminen jonkun kanssa. Samsung Kaukosäädin on melko kiireinen enemmän kuin tarpeeksi painikkeita sitä. Sen sijaan LG päätti mennä jotain, joka on paljon yksinkertaisempi. LG 's kauko on hyvin samanlainen kuin Wii-ohjain, joka käyttää liikkeen tunnistava teknologia ja hiiren osoittimen ruudulla. Voit vain viitata kohteen haluat ja klikkaa kauko. Tekstin kirjoittamisesta, LG päätti mennä virtuaalinen Näyttönäppäimistön että voit käyttää osoittamalla ja valitsemalla kirjaimet. varmasti, LG 's näppäimistö toteutus tulee olemaan hitaampaa ja käyttäjät olisivat luultavasti kyllästy paljon nopeammin. LG näppäimistö myös take-up näytön tilaa, joka voi olla ongelma, jos haluat lähettää nopeasti piipittää tai tilapäivitykseen katsoessasi jotain.

Jotain erikoista LG Smart TV on Upgrader. Samsungin, ainoa tapa saada Smart TV olisi ostaa uusi. LG on myymällä jatkojalostuskolonni joka on periaatteessa kaikki elektroniset komponentit Smart TV sans näytön. Voit vain liittää sen HDTV ja ovat toiminteet Smart TV. Tämä on hyvä niille, jotka jo ovat HDTV koska hinta Upgrader on paljon vähemmän kuin uuden Smart TV.Yhteenveto:

LG Smart TV käyttää virtuaalista näppäimistöä, kun Samsung Smart TV käyttää todellinen integroitu näppäimistö kauko