Ero Canon EOS 5D Mark II ja Nikon D700Canon EOS 5D Mark II vs Nikon D700

Canon EOS 5D Mark II ja Nikon D700 ammatillinen digitaaliset järjestelmäkamerat, jotka palvelevat kalliimpien kameran markkinoilla. Merkittävin ja selvimmin välinen ero on niiden anturit. D700 on perinteisempi 12 megapikselin kenno, kun 5D Mark II on liian suuri 21 megapikselin kenno. Vaikka erittäin korkea resoluutio voi olla hyötyä, kun teet suuria tulosteita, kuten mainostaulu iso, se isn 't todella käytännön useimpiin käyttötarkoituksiin. Kuvaamisen kanssa 5D Mark II täydellä resoluutiolla myös nopeasti täyttää muistikortteja tiedosto koot voivat olla aika suuri.

Toinen asia, että 5D Mark on yli D700 on sen kyky kuvata Full HD-videota; D700 ei pysty kuvata videota ollenkaan. HD videotallennus DSLR saattaa tuntua uutuus mutta 5D Mark II on osoittanut, että sen kyky kuvata videota ei puoli paistetaan. Se 's käytetty yksinomaan ampua jakson amerikkalaisen hittisarjasta House, vain osoittaa, että se voi kilpailla valtavirtaa videokameroiden.

Huolimatta varjoon uusia ominaisuuksia, D700 on joitakin hienoja kohtia, jotka kuvaajat voivat arvostaa. D700 pystyy kuvata jatkuvasti 5 kuvaa sekunnissa tai jopa 8 kuvaa sekunnissa käyttämällä lisävarusteena pitoa. Toisaalta, 5D Mark II pystyy vain ampua vaivaiseen 3. 5 fps. Nopeampi jatkuvan kuvauksen nopeus on valtava etu toiminnassa valokuvausta.

Toinen myönteinen näkökohta D700 on sen kyky käyttää DX linsseistä rajaustila. Tämä antaa D700 käyttäjälle paljon vaihteli valinta, kun se tulee linssit. 5D Mark II ei voi käyttää EF-S-objektiivit kaikenlaisen ja käyttäjät ovat melko rajoitettu EF-objektiivit. D700 on myös varustettu sisäänrakennetulla pop-up salama, joka voi auttaa, kun tarvitset hieman enemmän valoa ammuttu. 5D Mark II puuttuu yhdysrakenteinen salama, pakottaa käyttäjät tuoda ulkoinen salama tai luopua salaman kokonaan.

Yhteenveto:1. 5D Mark II on varustettu 21 megapikselin kenno, kun D700 on vain 12 megapikselin kenno

2. 5D Mark II voi tallentaa 1080p videota, kun D700 ei ole

3. 5D Mark II on hitaampi kuvattaessa jatkuvasti stillkuvia verrattuna D700

4. 5D Mark II ei pysty toimimaan EF-S-objektiivien kun D700 voi käyttää DX linssejä