Ero 4G ja 4G LTE4G vs 4G LTE

Sen jälkeen tuulenpuuska älypuhelimia kantoi 4G etiketti, uusi sirinä nykyään on 4G LTE. Mutta, televiestinnän käyttävät näitä termejä väärin ja se voi olla harhaanjohtavaa monet niiden asiakkaista. On itse asiassa valtava ero 4G ja 4G LTE. 4G tarkoittaa neljäs sukupolvi, joka viittaa täydellisen uusia solukkoverkkotekniikat jotka ylittävät ominaisuuksia vanhempien 3G teknologiaa.

Mutta mitä telealan ovat brandingin 4G puhelimia, kuten 4G LTE, eivät todellakaan täytä 4G teknologioita, koska ne eivät läpäise totesi vaatimukset. He kuitenkin todella pudota 3G teknologiat sillä ei vielä ole 4G tekniikka parhaillaan käytössä. 4G LTE on todella esiaste kehittyneempää cellular tekniikkaa kutsutaan LTE Advanced, jonka pitäisi pystyä noudattamaan 4G vaatimuksia.

Mutta kun se tulee nopeuttaa, 4G LTE etuna verrattuna siihen, mitä televiestinnän brändin 4G. 4G merkkisten laitteita itse käyttää HSPA + tekniikoita, jotka voivat saavuttaa huippunsa datanopeuksia jopa 21Mbps, mallista riippuen. 4G LTE laitteissa on huippu ladata nopeudella 75mbps, paljon enemmän kuin mitä 4G laitteet pystyvät. Sinun pitäisi ottaa huomioon, että voit vain hyödyntää nopeutta kun on 4G LTE laite kytketty 4G LTE-verkon. Jos voit vain saada HSPA-signaalin sijaintisi, laite voisi automaattisesti tämän signaalin, mikä mitätöi mitään nopeus etu. Ennen törsätä uuden 4G LTE laite, kannattaa tiedustella onko alasta on LTE. Tämä on tärkeää, koska monet televiestinnän ovat vielä parhaillaan tuloaan uuden verkon.4G ja 4G LTE ovat vain Monikerien käytetään osoittamaan, että laite saattaa pystyä selata Internetiä nopeammin tai ladata tiedostoja nopeammin. Mutta todellisessa käytössä, kokemus on edelleen hyvin rajoitettu ominaisuuksia palveluntarjoajan eikä laitetta. Useimmat yritykset eivät ole nopeusrajoituksia tai isoja väärinkäytön estämiseksi verkkojensa ja sujuvan palvelun kaikille. Vain koska olet 4G LTE puhelin, doesnt 'T välttämättä tarkoita, että se on paljon nopeampi kuin 4G puhelin.

Yhteenveto:

4G on sukupolven matkapuhelinverkon avulla samalla, kun 4G LTE matkapuhelinverkon tekniikka

Mikä telealan 4G ja 4G LTE eivät ole totta 4G teknologioiden