Ero Perinteinen Will ja Living WillPerinteiset Will vs Living Will

Oikeudellisessa mielessä, voima tahtoa ja elossa ovat hyvin erilaisia. Mutta koska niiden erikoinen samankaltaisuudet sanan määritelmän tai kirjoitusvirheitä, monet saavat helposti sekaisin. Ja niin, jos teillä suunnitelmia oman Estate, kun olet jo kuollut, tai jos sinulla on pelot tulossa fyysisesti työkyvytön, se on parasta luottaa toimintoja näiden testamentit.

Elinvoimainen tulee on enemmän lääketieteellisesti liittyvää. Se on lakisääteinen velvollisuus direktiivi, joka antaa valtuudet lääkärit kuten lääkärit tehdä kumpaakaan näistä säädöksistä: (1) antaa ja toteuttaa tai (2) lopettamaan tai estämään elämän ylläpitoon menettely tai hoidon aikana, jolloin potilas on jo sairas tai on ottaa palautumattoman tilan (kuten on 'kasvi' potilas), joka edellyttää väsyttävää elämää tukimekanismeja (eli ruokinta putki). Elossa oleva voi myös yksityiskohtaisesti, onko potilas haluaisi lahjoittaa hänen elimiä.

Elossa oleva aloitetaan heti, kun potilas on nimitetty joku, joka toimii lääketieteellisen POA (valtakirja). Kyseinen yksilö sijoitetaan sitten vastaa suuntaan päätöksenteon tehnyt potilaalle. Siksi arkaluontoisten lääketieteellisten tietojen potilaalle annetaan hänelle, jotta hän voi strategioita siitä, miten hallita kokonaiskustannukset sairaanhoidossa ja myös hautajaiset kustannuksia, joita voi tyhjentää rahoitusvarat potilaan. Vaikka tämä mielessä, se on myös turvallista sanoa, että elävä vielä ei ole mitään tekemistä yhden 's varat.

Sen sijaan standardi tai perinteinen tahtoa on oikeastaan ​​yksi on kutsutaan 'viimeinen tahto.' Se on laillinen asiakirja, joka on asianmukaisesti allekirjoittanut aloittava henkilö tahtoa läsnäolo, tietenkin, jossa todistaja kertoo yksityiskohtia tahdosta (kuten miten kyseinen henkilö haluaisi hänen omaisuuden jakamisen perheensä jäseniä tai jälkeläiset hänen kuolema). Tahto nimittää myös valtuutettu edustaja, joka helpottaa asioiden mukana tahtoa. Tämä henkilö on yleensä toimeenpanija, joka on itse asiassa koko lupasi asianajajan.Tahto on käytännössä tärkeää niille, joilla on paljon omaisuutta (rikas). Nykyään se on yhä tavallisempaa, että jotkut tehdä tahdon aikaisin elinaikanaan. He vain tekevät lukuisia muutoksia tulevaisuudessa, koska he näkevät sen sopivaksi.

Yhteenveto:

1. Hoitotahto on lääketieteellisesti liittyvä joka jossain määrin, on myös tavoite auttaa hallitsemaan tai hallita yksi 'varoista.
2. elossa oleva voi myös sanella, aiotteko lahjoittaa elimiä vai ei.
3. standardi on keskittynyt enemmän asianmukaisen eristämiseen yksi 's varat hänen kuolemaansa.