Ero FQHC ja RHCFQHC vs RHC

'RHC' tarkoittaa 'maaseudun Terveysasemia' taas 'FQHC' on lyhenne sanoista 'Federally Pätevä terveyskeskukset.' Sekä hallituksen ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan lääketieteellistä apua ihmisille lääketieteellisesti haastoi alueilla.

Ero RHCs ja FQHCs liittyy monia näkökohtia. Osittainen maininta näistä eroista sisältää sijainti, valikoiman palveluita, ja laajuus etuja. Kuitenkin tärkein ero on se, miten liittohallitus hallinnoi molempia ohjelmia.

RHCs pidetään olennaisen lähteen avohoidon, ensihoidon, ja perus lab palveluita monilla maaseutualueilla. RHCs on sertifioitu Centers for Medicare ja Medicaid Services (CMS). Ne tarjoavat terveydenhuollon palveluja vakuutettu, vakuuttamattomien ja alivakuutettu. RHCs voidaan luokitella toimittaja-pohjainen (sidoksissa sairaalassa tai sairaaloidenkin) tai riippumattomia (tunnetaan myös vapaasti seisova).

RHCs tarjota hoitoa maaseutualueilla ja paikoissa, jotka on luokiteltu Health Professional Pulaa Areas (HPSA) tai Lääketieteellisesti kärsivät alueet (MUA). Nämä alueet on päivitettävä kolmen vuoden välein saada niiden nimeämisestä.

Toisaalta, FQHCs tunnetaan myös yhteisön terveyskeskuksissa. Keskukset tarjoavat RHC varovainen kattavampaa palvelua, joka on tehtävä muodollisella järjestelyjä. Palveluihin kuuluu; diagnostiset ja lab, lääke-, käyttäytymiseen ja suun, sairaala ja erikoisuus, työajan jälkeen hoitoa, palveluohjaus, kuljetus-, ja tulkitseva palvelut.

FQHCs tarjota hoitoa ihmisille maaseudulla ja kaupungeissa, joiden on merkitty MAMK tai Lääketieteellisesti jääneillä populaatiot (MUP).

Sekä RHCs ja FQHCs käyttää ei-lääkäri ja lääkäri tarjoajia. Sillä RHCs, työllisyys näillä henkilöillä on tarpeen. Myös RHCs ja FQHCs voidaan luokitella voittoa tai voittoa. Mutta RHCs don 't ovat erityisiä vaatimuksia hallitus toisin FQHCs. FQHC hallitus muodostuu aktiivinen ja rekisteröity potilaiden keskelle.

Rahoituksesta, RHCs eivät saa liittovaltion rahoitusta käynnistyksen, tukea, tai laajentamista. Kun kyseessä on FQHCs, he voivat saada rahoitusta taloudellista toimintaa, kuten edellä mainitut. RHCs ei tarvitse tarjota palveluja kaikille yhteisössä. Samaan aikaan FQHCs on tarjota palveluja kaikille yhteisön asukkaille. Laiminlyönti vakuutuksen tarjoajan on RHCs itse vaikka samantyyppisiä vakuutus on alla kattavuus liittovaltion vahingonkorvauslain vaatimuksiin lain.

Sekä RHCs ja FQHCs voidaan tarkistaa ja tutkimus. RHCs valvoo CMS säilyttää sertifioinnin samalla FQHCs alle liittovaltion tavoite joka viides vuosi.Yhteenveto:

1. Sekä RHCs ja FQHCs ovat valtion ohjelmia, jotka tarjoavat terveydenhuolto lukuisissa lääketieteellisesti haastoi alueilla. Molemmat ohjelmat on tietty laajuus, sijainti, ja palveluihin.

2. RHCs (maaseututerveyskeskus Centers) sijaitsevat maaseudulla, mutta FQHCs (Federally Pätevä terveyskeskukset) palvelee sekä kaupungeissa että maaseudulla. RHCs ovat yleisesti nähtävissä HPSAs tai MAMK. FQHCs palvelevat sekä MAMK ja Lääketieteellisesti jääneillä populaatiot (MUPS).

3. FQHCs tarjota laajempia terveydenhuollon palveluja verrattuna RHCs. Palvelut FQHCs tehdään ajanvarauksella taas RHCs antaa vain ensisijainen avohoidossa, perus lab palvelut ja ensihoidon.

4. RHCs alle Centers for Medicare ja Medicaid Services (CMS) ja voidaan luokitella toimittaja-pohjainen tai riippumattomia. Sitä vastoin FQHCs kohdistuu liittovaltion objektiivista valvontaa.

5. RHCs älä käytä liittovaltion rahoitusta samalla FQHCs ovat oikeutettuja liittovaltion kattavuus. Kannalta väärinkäytöksiä vakuutus, RHCs tarjoavat itse vakuutuksen, mutta FQHCs voi saada rahaa liittovaltion rahoitusta Liittovaltion vahingonkorvauslain vaatimuksiin lain.

6. FQHCs vaativat hallitus taas RHCs eivät. Kuitenkin sekä RHCs ja FQHCs voivat esiintyä voittoa tai ei-voittoa.