Ero Tone ja BulkTone vs Bulk

Kaksi ehdot sävy ja irtotavarana usein kuullaan tänään 's kertaa kunto tajunnan ja terveyden villitys. On suuri osa väestöstä, joka on yhä useammin vierailevat kuntosaleja saavuttamiseksi kuvan täydellinen laitos. On välttämätöntä tiedä eroa täyteaineena ja kiinteytymistä kehon jotta onnistuneesti saavuttaa sellainen elin, joka lähti saavuttaa ensiksi. lieventämisestä up on yksinkertaisesti tapa pehmentämällä ja tiukentamalla eri kehon osien kanssa keskitytään erityisesti vatsan alueella, lonkat, käsivarret, reidet jne kuitenkin täyteaineena viittaa kerääntyy lihasmassan lähinnä rinnassa ja hihassa. on monia ihmisiä, jotka haluavat sekä kiinteyttää sekä rakentaa tilaa vieviä elin.

Prosessi kiinteytymistä ei vaadi mitään erityistä ruokavaliota ravintolisät on kyse täyteaineena. Kun kyseessä on virkistävä, on olemassa muutamia erityisiä harjoituksia, jotka on tarkoitettu nimenomaan tätä tarkoitusta varten. Kun yksi etsii suurin ylös, hän ei voi määrätä vain langeta perusteellinen käyttäessään rutiini vaan myös suositeltavaa kuluttaa raskas ruokavaliossa proteiini täydentää. Ilman niiden tukea, yksi ei yksinkertaisesti voi toivoa lisätä irtotavarana kehon. Natural proteiineja tarvitaan myös otettava suuria määriä muodossa maito-, siipikarja ja munat.

Ei ole mitään merkittävää painonnousua jos vain rentouttaa kehon. On vain positiivinen muutos ulkonäköä ruumiin. Kuitenkin, kun yksi täyteaineena ja rakentaa lihasmassaa, yksi kehittyy lihaksia, jotka johtavat hieman painonnousu liikaa. Elimistö alkaa näyttää lihaksikas ja lihaksikas.

Toning on periaatteessa tarkoitettu niille, jotka ovat saamassa valtavat määrät painon tai yksinkertaisesti haluavat olla täydellinen, pieni, hyvännäköinen runko ilman ylimääräisiä pullistuu missään. Tässä tapauksessa, kun alkaa menettää painoa, ihon estetään notko, että voi tapahtua seurauksena rasvakudoksen. Sävytys on tavallisesti suosivat naisia, jotka eivät haluavat olla lihaksikas. Miehet, jotka haluavat rakentaa kuusi Pack abs yleensä mennä ja täyteaineena koska ne edellyttävät lihasten sisältöä kehoaan.

Yhteenveto:1. Ei ole olemassa erityisiä lisätään elintarvikkeisiin, jotka on sisällytettävä ruokavalioon tapauksessa kiinteytymistä. Mikäli täyteaineena, ruokavaliota on huomattavasti muutettu.

2. Toning koostuu muutamasta yksinkertaisia ​​harjoituksia, jotka on suoritettava jonkin aikaa joka päivä. Lisäämällä irtotavarana elin vaatii suurempaa omistautumista ja sitoutumista enemmän energiaa tarvitaan.

3. Se on yleensä miehiä, jotka haluavat lisätä irtotavarana kehoaan. Ammattilaisia, kuten nyrkkeilijät, korinrakentajia jne voi myös harrastaa täyteaineena ja tämä voi sisältää naaraita liikaa. Naiset, jotka eivät ole osallisena missään sellaisessa urheilua mennä kiinteytymistä.

4. On myös painon tapauksessa täyteaineena. Ei ole tällaista painonnousua, kun kyseessä on kiinteytymistä.