Ero Krill Oil ja kalaöljyKrill Oil vs Kalaöljy

Krill öljy ja kalaöljy ovat suosittuja päivittäin täydentää monia terveyteen liittyviä kysymyksiä, kuten rasvaa tappio, tulehdus, nivelkivut, mielialan tasoja, ja sydämen liittyviä kysymyksiä. Vaikka he ovat lähes samat edut, niillä on monia eroja.

Krill öljy on saanut pienistä äyriäisiä. Krill syövät pääasiassa planktonia. Kalaöljy saanut kaloista, jotka asuvat kylmissä ja syvissä vesissä. Yleensä kalaöljy on kehitetty makrilli, tonnikala, lohi, sardiini, ja turska.

Verrattaessa kahta öljyt, krilli öljyä on vahvempi ja tehokkaampi kuin kalaöljyn monessa suhteessa. Sekä krilliöljyn ja kalaöljy sisältävät omega-3-rasvahappoja. Mutta Omega 3 rasvahappojen läsnä krilliöljyn on enemmän biologisesti käytettävissä kuin mikä on läsnä kalaöljyä. Tämä tarkoittaa, että krilli öljyä on parempi mielialan muutoksia, aivojen liittyvät häiriöt, ja OCD.

Verrattaessa antioksidantteja, krilli öljyä sisältää yli kalaöljyä. Lisäksi antioksidantit krilliöljyn imeytyvät kehoon ja ne ovat myös tehokkaampia kuin kalaöljy.Vaikka kalaöljy tiedetään saada eltaantunut nopeasti, krilli öljyä ei ole niin. Verrattuna kalaöljy, krilli öljyä sisältää useamman eicosapentaeneoic happoa. Se on läsnä tämän eicosapentaeneoic happoa, joka tekee sen tehokas masennuksen ja muiden häiriöiden hoidossa. Krill öljy on myös tunnettu astaksantiinilähteen. Krilliöljyn mukana tulee myös pieni määriä elohopeaa, PCB, raskasmetallit ja dioksiinit.

Käytettäessä kalaöljy, henkilöt voisivat törmännyt jälkimaku, mutta tämä ei ole nähty krilli öljyä. Kustannusten vertailussa, krilli öljyä on kalliimpaa kuin kalaöljy. Kuitenkin krilliöljyn annos on pienempi kuin kalaöljy.

Yhteenveto:

1. Krill öljy on saanut pienistä äyriäisiä. Kalaöljy saanut kaloista, jotka asuvat kylmissä ja syvissä vesissä. Yleensä kalaöljy on kehitetty makrilli, tonnikala, lohi, sardiini, ja turska.
2. Omega-3-rasvahappo on läsnä krilliöljyn on enemmän biologisesti käytettävissä kuin mikä on läsnä kalaöljyä.
3. Verrattaessa antioksidantteja, krilli öljyä sisältää enemmän kuin kalaöljy.
4. Vaikka kalaöljy tiedetään saada eltaantunut nopeasti, krilli öljyä ei ole niin.
5. Krill öljy on myös tunnettu astaksantiinilähteen. Krilliöljyn mukana tulee myös pieni määriä elohopeaa, PCB, raskasmetallit ja dioksiinit.