Ero Nit Munat ja hilse hiutaleetNit Munat vs Hilse hiutaleet

Scratchy ja kutiava päät ovat ilmaisin merkkejä, että henkilö on joko jolla on täitä ongelma tai hilse yksi. Vaikka monet ihmiset näyttävät sekoittaa näitä kahta perustuvat esiintymisiä, on olemassa lukemattomia eroja.

Ihmiset virhe kahden koska niiden väri yläkuva henkilön 'pään. Sekä saivareet ja hilse voi nähdä valkoisina pilkkuja päähän. Kuitenkin hilse nähdään olevan hiutaleet päähän kun saivareet ovat soikea .

Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden alkuperää. Nits ovat munat täit, eräänlainen loinen vikoja, jotka asuvat hiukset ja syövät ihmisen verta. Toisaalta, hilse ovat kuolleet ihosolut, jotka johtuvat usein lukuisia ehtoja, vaan johtaa myös kutinaa ja hiutaleet väreissä valkoinen ja keltainen. Määritelmät, nits ovat mahdollisia elämään täitä ja sukupolvien loisten kun hilse on kuollut jäänteitä ihoa.

Toinen merkittävä eroa kamman on, että Nits ovat hyvin vaikea poistaa pään, nimenomaan hiuksiin. Nits kiinnitetään hiuksiin vedenpitävällä, liima kaltainen aine, jota erittyy täit jotta kiinnittyä. Tätä ainetta ei voi poistaa edes voima veden. Toisaalta, hilse on erittäin helppo poistaa. Pirtelön pään, heilauttamalla ja kampaus hiukset voivat auttaa poistamaan hilsettä pään, joka kuuluu harteille tai maahan.

Nits ovat myös mahdollisia täit ja voivat kasvaa nopeasti, mikäli munat ei poisteta. Jos muna kasvaa täi, se voi siinä paljon munia (saivareet). Se voi olla tarttuvaa ja levitä muihin ihmisiä jakamalla hiukset kohteita, kuten kammat, hiukset tarvikkeet, ja pyyhkeet. Hilse, toisaalta, ei ole tarttuva ja voi levitä toiselle henkilölle. Se voi kasvaa ja kerääntyä ihmisen 'pään, jos ei hoideta välittömästi.

Sama koskee täitä, vaikka täitä on myös mahdollista kuljettaa tauteja ja kasvaa tartuntoja henkilön 'pään. Tämä aiheuttaa vakavaa kutinaa ja haavoja.Hilse voi olla seurausta useita ehtoja, kuten:

Kuiva iho
taliköhnän
psoriasis
Sieni nimeltä malassezia

Toisaalta, täit voi aiheuttaa kosketuksessa henkilön tartunnan täitä. Se voi olla joko suora kosketus (henkilön 'pään toiselle henkilölle' pään) tai välillisesti jakamalla kauneushoitolat kohteita, kuten kammat ja harjat, hiukset tarvikkeet kuten lippikset, hatut, ja hiuskoristeet (jota tytöt). Kuulokkeet voi olla myös tapa täitä yhteystiedot. Sen lisäksi hiukset liittyviä asioita, täit voi myös matkustaa tapa sisustustuotteita kuten pyyhkeet, vaatteet, tyynyt, peitot, ja verhoilu.

Molemmat ehdot edellyttävät hoitoja kuten lääkkeitä kerma huuhtelua ja shampoot. Tärkein ainesosa täit hoito on pyrethrin tai permetriini kun hilseshampoota voi sisältää sinkkipyritioonia tai salisyylihappoa.

Yhteenveto:

1. alkeellisinta mielessä, nits ovat munia elävien loisten kun hilse on kuollutta ihoa pään.
2. Nits ovat hyvin vaikea poistaa johtuen ainetta, joka peittää niitä, kun hilse voidaan poistaa helposti heilauttamalla ja yhdistämällä hiukset kaivot kuin ravistamalla päätä.
3. tärkein ainesosa täitä hoito on pyrethrin tai permetriini, kun hoito hilseshampoota voivat sisältää sinkkipyritioonia tai salisyylihappoa.
4. Hilse voi kasvaa, koska se on jo kuollut, mutta kamman voi kasvaa täit ja voivat aiheuttaa tartuntoja.