Ero Melbourne ja SydneyMelbourne vs Sydney

Melbourne ja Sydney ovat kaksi suurinta ja tiheimmin asuttuja kaupunkeja Australia. Molemmat kaupungit ovat kuuluisia mantereella ja myös kansainvälisissä yhteyksissä kuin turistikohteet johtuen niiden erilliset kaupunkiin ominaisuudet.

Molemmat kaupungit jakaa yhteinen historia alkaa kilpailu olemisen mantereen 'pääkaupunki. Molemmat kaupungit kilpaili kunniasta, mutta koska voimakas kilpailu kaupunkien välillä ja joilla ei ole kompromisseja, tulevaisuuden pääkaupunki Canberra muodostettiin keskellä kahden kaupungin. Sittemmin kaksi kaupunkia tuli perinteisiä kilpailijoita, erityisesti näkökohta tulossa suosituin kaupunki Australiassa urheilun alalla.

Erityisesti A-League jalkapallo-ottelut ovat usein paikka jalkapallon yhteenotoissa Sydney FC ja Melbourne Victory FC. Vuonna ANZ Championship, New South Wales Swifts kilpaili Melbourne naarasketut varten voittaa urheilun Verkkopallo. Koripallo, Sydney 's Kings oli kaksintaisteluun Melbourne Tigers NBL tuomioistuimissa. Molemmat kaupungit ovat pelissä pohja tai asuu joitakin kansallisia urheilijaryhmille. Australian säännöt jalkapallo (Australian Football League tai AFL) soittaa Melbourne omaa taas Rugby League (National Rugby League tai NRL) pitävät Sydney tukikohtanaan.

Molemmat kaupungit ovat pääkaupungeissa kaksi naapurivaltioiden. Melbourne on pääkaupunki Victoria, jossa toiseksi suurin kaupunki, jossa on toiseksi korkein väestöstä mantereella, kun Sydney on pääkaupunki New South Walesin ja pitää kirjaa on suurin kaupunki ja väkirikkain kaupunki. Sydney on myös vanhempi kuin Melbourne, joilla on 478 vuotta ja että ennen jälkimmäisen kaupunki muodostettiin. Molemmat kaupungit sijaitsevat Kaakkois osa Australian Sydney korkeammalla leveyttä verrattuna Melbourne.

Melbourne on tunnettu kansainvälisten turistien kun Sydney on edullinen kaupunki paikallisen matkailijoille. Sydney on kuuluisa siitä, että rahoitus- ja mediakeskus kaupunkia mutta Melbourne on feted kuin kaupungin taiteen, kulttuurin, urheilun ja muodin. Melbourne 's kaste nimi on sen jälkeen, kun Britannian pääministeri William Lamb, toinen varakreivi Melbourne. Melbourne oli koti pääministerin valtakauden aikana kuningatar Victorian Englannin. Kuitenkin Sydney oli ensimmäinen nimeltä aikaisemmin jälkeen Britannian sisäministeri Thomas Townshend ja ensimmäinen varakreivi Sydney Englannin Arthur Philip. Tämä tarkoittaa, että molemmat kaupungit nimettiin Britannian poliitikkojen ja viscounts.

Yhteenveto:1. Melbourne ja Sydney on pitkä historia keskenään ja jakaa monia ominaisuuksia johtuen niiden läheisyys läheisyydessä toisiinsa. Molemmat kaupungit ovat samassa Kaakkois aseman mantereella, ja molemmat jakaa tavattu nimetty Britannian poliitikkoja.

2. Molemmat kaupungit ovat nimetty brittiläinen viscounts. Melbourne on nimetty toisen varakreivi Melbourne, pääministeri Queen Victoria, kun Sydney on nimetty ensimmäisen varakreivi Sydney.

3. Melbourne on pääomaa Victorian osavaltiossa, toiseksi väkirikkain ja suurin kaupunki ja perustettiin myöhemmin verrattiin Sydney. Puhuminen Sydney, se on vanhin, suurin ja väkirikkain kaupunki mantereella. Lisäksi se on pääkaupunki New South Walesin.

4. Melbourne ja Sydney olivat kilpailijoita lähtien kaksi kaupunkia halusi tulla pääkaupunki Australiassa. Sittemmin kaksi kaupunkia pidetään kilpailijoita yleensä urheilun alalla.