Ero BFA ja UMBFA vs UM

Koulutus on paras investointi voisi olla. Voisit pystyä saavuttamaan unelmansa olet koska olit nuori. Otetaan esimerkiksi, kirjoittamalla kurssi kuvataiteen. Se voisi olla mahdollista käyttää. Voisit joko ottaa Bachelor of Fine Arts tai Master of Fine Arts kursseja. Joten mikä on ero näiden kahden välillä? Bachelor of Fine Arts on yleisesti tunnettu BFA Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Jotta ymmärtäisit paremmin, Bachelor of Fine Arts on tyypillinen perustutkintoa astetta henkilöille etsivät ammatillisen koulutuksen alalla esittävät ja kuvataiteet. Joissakin maissa ne kolikko sitä Bachelor of Creative Arts tai BCA. Toisaalta, Master of Fine Arts on tutkinto. UM tai Master of Fine Arts poikkeavat toisistaan ​​eri maissa tai yliopistoissa.

Britanniassa, BFA olisi sama kuin kandidaatin Kuvataiteen. Se annetaan yleensä henkilöille, jotka pystyvät loppuun tutkinto kuvataiteen. Esittävien taiteiden olisi poissuljettu. Siellä 'sa erilliset asteen esittäviin taiteisiin, eli kandidaatin tanssi tai Bachelor of Drama. UM Britanniassa on laaja oppimista. Se voi vaihdella maalaus sähköisiin ja elävän taiteen. Suurimman osan ajasta, se on studio-pohjainen ohjelma, joka palvelee kuvanveisto, live art, video-, ja maalaus. ohjelma on luotu yhdessä Artist Teachers Scheme jotka vahvistetaan kansallinen Society for Education taideteollisen. Se todennäköisesti on kolme raskauskolmanneksen vuodessa opiskelijoiden kanssa työskentely studiossa tiloissa. Joissakin studioissa taloja yli 70 Macit, taso-, läpinäkyvyys skannereita, ja paremman digitaalisen median studio. Kaikki opiskelijat on etuoikeus nauttia työpajoja kuten ääntä ja videota, etsaus ja litografia, ja jopa valokuvaus. Mentors edistää omaperäisyys, aloite, ja yritys opiskelijoille. He huolehtivat siitä, että heidän tuotteensa ovat riippumattomia, itsevarma, hyvin perillä, ja määritetty.

Yhdysvalloissa, Bachelor of Fine Arts eroaa useimmissa ohjelmissa. On olemassa ohjelmia, jotka ovat käytännön studio komponentteja. Opiskelijat saavat luento ja keskustelu luokissa samoin. Tyypillisesti, USA Kuvataiteen kandidaatin on kaksi kolmasosaa tutkimuksessa taiteen. Se on myös enemmän tutkimuksia yleensä taiteet. Masters of Fine Arts on saatavilla ja rajoittuu opiskelijoille suurta lahjakkuutta ja osaamista. American Conservatory teatteri on yksi valintoja. Ne vaativat henkilö on kandidaatin 's tutkinto ennen hakemista. Tärkein vaatimus olisi vaikuttava portfolion tai ehkä hyvä koe suorituskyky pala. Sitä pidetään mahdollisimman suurta, että taiteilijan voi olla. Se tarjoaa henkilö laaja yhteys luova tuotantoja. kurssiohjelma vaatii myös opiskelijoita tekemään joitakin akateemista tutkimusta. opetussuunnitelma vaatisi pyrkivä performanssitaiteilijat tehdään kolmen vuoden intensiivikurssi näyttelemisestä. Se sisältää harjoituksia ja suorituskykyä klassisen ja nykytaiteen teoksia. on tässä koulutuksessa, että voidaan tunnistaa suurta eroa ja harmonia uuden ja klassisen työ. Mikä on enemmän on, että henkilö pystyy on mahdollisuus tarttua dramaattinen kirjallisuutta toisenlaisen tavoin. Jos henkilö luulee valitsevat toimii ammatti, Master of Fine Arts on paras vaihtoehto. Se voisi olla myös jatko-kurssi yksilöille noustaan ​​alalla kuvataiteen, elokuvan tekeminen, tanssi, suorituskyky taidetta ja luovaa kirjoittamista. Paras tapa saada paras instituutti Masters Kuvataiteen olisi luoda paras salkun.Yhteenveto:

1. BFA on perustutkintoa astetta, kun UM on tutkinto.
2. Britanniassa ansaita BFA, täytyy ottaa tutkinto kuvataiteen samalla olla MFA, yksi