Ero Emo ja MetaleraEmo vs Metalera

Musiikki on oma erilaisimmille ja genreihin. Eri ihmisillä on omat mieltymyksensä, kun se tulee musiikkia. Rock on yksi tärkeimmistä tyyppejä, jotka on suosittu nuorten keskuudessa. Täällä me katsomaan kaksi monipuolisempia rockin genre. Tässä ovat erot emo ja metalera.
Metalera, metalli-aikakauden tai heavy metal kehittyi 1960-luvun alussa 1970-luvulla. Se on tunnettu sen paksu massiivinen ääni erittäin monistettiin vääristymiä laajennettu kitarasooloja, voimakas lyöntiä ja yleistä äänekkyys. Instrumentit usein sisältävät sähkökitara, basso, rummut ja näppäimistö.

Metalera edustaa paljon maskuliinisuuden ja machismo, varsinkin jos tutkia sanat ja tyyli tämän tyyppistä musiikkia. Kriitikot pitää metalera 's aihe niin yksinkertaista ja universaali. Musiikki kannustaa osapuolelle ilman rajoja' 'käyttäen erittäin kovaa ja säröilevään. Metalera puhaltimet tunnettiin metalli päätä tai headbangers.
Toisaalta, emo alkunsa 1980-luvun puolivälissä ja murtautuivat valtavirran aikana alkupuolella vuonna 2000. Se tunnettiin 'emotionaalinen hardcore tai emocore', ja myöhemmin alennettiin yksinkertaisesti emo. Musiikki on ominaista melodinen muusikkoutensa ja ilmeikäs, usein tunnustuksellinen lyrics.Instrumentit usein sisältää kitara, basso ja rumpusettiä. Arvostelijat emo ilmoittaa, että lauluntekijöistä emo on usein yksipuolista uhrien sydänsuruja, jossa miehet purkivat raivo naisille, jotka rikkovat heidän sydämensä. Musiikki on katsottu olevan sukupuolen puolueellinen, koska sillä on fobia naisilla. Useimmat kappaleet yksinkertaisesti näyttää tunteita ilman, että naiset vastata tai jopa näyttää suhde build-up lopulta.
Onko se emo tai metalera, ydin kaksi on edelleen rock-musiikkia. Vaikka molemmat ovat suosittuja nuoremman sukupolven, ihmiset ympäri maailmaa ovat saamassa kiinnostusta muutosten kanssa musiikin alalla varsinkin rock-musiikkia. Yhä useammat ihmiset, onko vanha tai nuori, hitaasti avaavat ovet kehitystä eri tyyppistä musiikkia '' emo ja metalera mukana.

Yhteenveto:
1. Emo alkoi 1980-luvulla, kun metalera tuli aikaisemmin 1960-luvulla.
2. Emo käyttää kitaran muttei sähkökitaran, kun taas metalera käyttää samaa väline vääristänyt äänen.