Ero kuva ja PhotoKuva vs Photo

Ihmiset pitävät säilyttäen asioita; kukat ovat kuivattu, ruoka peitataan, ja kuvat otetaan ihmisistä, paikat ja tapahtumat, jotka ovat mieleenpainuvia tai satunnaisia. Kuvat ja valokuvat ovat näiden tapahtumien asiat, ja ihmiset tarkoituksenaan säilyttää heidän muistoja.

Kuva määritellään visuaalisesti tai kuvan kohtauksen, henkilö tai asia tasaiselle alustalle, joka on piirretty, maalattu tai valokuvataan. Se on grafiikkaa, joka vie selvän kuvan, mitä on edustettuna.

Sana 'kuva' tulee Old Englanti, joka oli peräisin latinan sanasta 'pictura', joka tarkoittaa 'maalaus.' Sen ensimmäinen kirjattu käyttö Englanti kielellä aikana oli 15-luvulla.

Se on yleisnimi kaikentyyppisten visuaalisia esityksiä aiheesta, joka voi vaihdella esineitä, eläimiä, ihmisiä, maisemia tai abstrakteja kuvia, jotka on luotu käyttämällä värejä, kynät, maalit, painokoneen, ja muut mekaanista, kemiallista tai digitaalisia.

Se voi myös viitata henkistä luomassa kuva jotain tai joku mielessä avulla muistin ja muistikuva. Se yrittää luoda kuvan käyttäen käsissä taiteilijan, joka on aikaa vievää ja työläs prosessi. Luominen kuva, etenkin maalaus ja piirustus, liittyy suuria sitoutumista ja kykyjen taiteilijalta. Se vie aikaa luoda teos, joka on ylimääräinen, joka voi tulla hyvin arvokasta aikaa. On myös toinen tapa luoda kuvia ja se on valokuvan keinoin.Prosessi valokuvauksen luo valokuvia, kuvia tai visuaalisia esityksiä eri aiheista, jotka on otettu kameralla. Ne luodaan valoa ja digitaalikuvatekniikkaa ottamisen jälkeen tai kirjataan kameralla.

Sana 'kuva' tai 'valokuva' tulee Lähi Englanti sana latinan sanasta 'pictura', joka tarkoittaa 'maalaus', joka oli peräisin 'pictus' tai 'maalattu', joka on partisiipin 'pingere', joka tarkoittaa 'tehdä kuvia.' Sen ensimmäinen kirjattu käyttö oli 1800-luvulla.

Vaikka se on myös luotu käyttämällä käsiä, se ei ota poikkeuksellista lahjakkuutta ottaa valokuvan. Se voidaan luoda muutamassa minuutissa ja voidaan tulostaa mihin tahansa pala tai tyyppistä paperia. Kameran kanssa objektiivia siepata kuvan, joka sitten upotettu valokuvausfilmikasetti CCD tai CMOS-siru.

Yhteenveto:

1. kuva on visuaalinen esitys objektin, henkilö, tai kohtaus tasaiselle alustalle, kun taas kuva on visuaalisesti tahansa aiheesta tahansa paperille.
2. kuva on yleensä tehty käsin, erityisesti ne, jotka on piirretty tai maalattu, kun kuva on otettu käyttämällä käsissä, mutta kameran itse luoda sitä.
3. Kuva voi viitata kaikenlaisiin visuaalisen kuvantamisen kun kuva on eräänlainen kuvan.