Ero HSDPA ja HSUPAHSDPA vs HSUPA

HSPA (High Speed ​​Packet Access), kutsutaan yleisesti 3. 5G, on päivitys WCDMA-verkoissa, joka mahdollistaa paljon nopeamman tiedonsiirron internet-yhteyden. On kaksi puolta tämän teknologian ja jokainen on enemmän tai vähemmän riippumaton muista. HSDPA (High Speed ​​Downlink Packet Access) on sellainen, joka parantaa downlink-datalähetyksen samalla HSUPA (High Speed ​​Uplink Packet Access) on sellainen, joka parantaa uplink- tai lähetykseen mobiililaitteen verkkoon.

Yhteisiä käytäntöjä, jotka vaikuttavat ottaa HSDPA kuuluu katsella online-videoita, lukemassa sivustoja, tiedostojen lataaminen, ja paljon muuta. Jos yleensä lähettää sähköposteja suuria liitetiedostoja, ladata tiedostoja sivustoja tai siementen tiedostot tiedostojen jakamisen verkossa, niin HSUPA parantaisi nopeuden, jolla teet tehtäviä.

Se on yleinen käytäntö useimmissa matkapuhelinverkoissa sijoittaa HSDPA ennen teet HSUPA. Perustuu käyttötavat väestön enemmistön, internetin kaistanleveyttä on epäsymmetrinen. Tämä tarkoittaa sitä, että usein ladata enemmän kuin lataaminen. Telecoms tietävät tämän ja siksi he haluavat parantaa downlink heti kun se 's mahdollista. On alueita maailmassa, jossa vain HSDPA otetaan käyttöön, kun HSUPA on vielä melko paljon poissa. Lähinnä telealan haluaa jakaa niin paljon kaistanleveyttä downlink koska ne voivat samalla menot niin vähän kuin pystyivät. vaikka kokonaisuudessaan käyttöön HSDPA olisi silti huomattavasti suurempia nopeuksia kuin HSUPA. Tämä on sopusoinnussa epäsymmetrinen käyttö kaistanleveys. kohdistaminen yhtä suuri kaistanleveys kullekin johtaisi valtavan jätteen allokoidun kaistanleveyden uplink.

Vaikka useimmat telealan eivät käyttöön HSDPA ja HSUPA samanaikaisesti, sen ei pitäisi olla ongelma käyttäjiä ostamaan matkapuhelimia. Suurin osa viimeaikaisista matkapuhelimia, jotka tukevat HSPA-tekniikalla on jo sekä HSDPA ja HSUPA. Getting jompikumpi olisi vain riippuisi kun verkko päättää lähettää joko tekniikkaa omalla alueella.

Yhteenveto:1. HSDPA on puoli tekniikka, joka tuo tiedon alas käyttäjälle, kun HSUPA on puoli teknologiaa, joka tuo tiedot ajan käyttäjältä

2. HSDPA vaikuttaa lataaminen ja selailu taas HSUPA vaikuttaa lataamalla tiedostoja ja lähettää sähköposteja

3. HSDPA on usein käytössä kaukana HSUPA