Ero Facebook Page ja GroupFacebook Page ja Group

Koska sosiaalinen verkosto, Facebook on laajentunut kykyjään ja perustettu sisältöä, joka on kuin normaali henkilökohtaisen profiilin; sivut ja ryhmät ovat kaksi asiaa voit luoda. Suurin ero sivujen ja ryhmien on niiden aiottu käyttö. Ryhmät on tarkoitettu pieni joukko ihmisiä, jotka jakavat saman edun tai on jotain yhteistä. Muutamia esimerkkejä ovat seurat, joukko ystäviä, työtoverit ja vastaavat. Vertailun vuoksi sivut on tarkoitettu yksiköistä, jotka voivat olla laajalti yleisöä. Sivut ovat usein luotu kuuluisuuksia, syitä ja tuotteet, mm. Sivuilla, ihmiset, jotka tilaavat sitä eivät välttämättä tunne toisiaan. He vain ovat kiinnostuneita siitä, mitä sivu on kyse.

Jos haluat luoda ryhmän tai sivun, pitää mielessä seuraavat erot näiden kahden välillä. Ryhmä tarjoaa enemmän valvontaa, jotka ovat ryhmän jäseniä. Ihmisten täytyy kutsua tai hyväksyttävä ennen niiden pääsyä ryhmään. Jos sinulla on sivu, joku 'pitää' se on sitten merkitty kyseiselle sivulle. Sivu on aina julkinen kun ryhmä voidaan tehdä yksityisiä.

Yksi ominaisuus, joka on käytettävissä ryhmille mutta ei sivuja on chat, aivan kuten yksi saat oman ystäviä. Toisin kuin tavanomaiset chat, joka on yksi-vastaan-yksi luonteeltaan ryhmächattailyyn antaa jokainen ryhmän tulevat ja lukea viestejä. Tämä on loistava työkalu, jos haluat keskustella asioista ryhmänä, niin että jokainen voi ajatuksiaan. Puuttuminen juttelutoiminnon sivuilla rajoittaa keskustelut seinään, joka on itse asiassa hyvä asia, koska miljoonat ihmiset samassa chat-ikkuna samanaikaisesti isn 't hyvä idea.Etu, jonka sivulle on kyky isäntä sovelluksia. Se voi olla mikä tahansa sovellus, vaikka peli ja vastaavat. Tämä luo hieman vuorovaikutuksen ja alustan jossa omistaja sivun voivat edistää niiden juttuja. Ryhmät eivät ole kykyä isäntä sovelluksia.

Yhteenveto:

1. Sivut ovat siellä tarjota läsnäolon yhteisöjä, vaikka ryhmät ovat ihmisiä, jotka jakavat yhteisen edun.
2. Ryhmät tarjoavat enemmän valvontaa kuin sivua.
3. Ryhmät voivat olla oma chat vaikka sivuja ei.