Ero Google Maps ja Google EarthGoogle Maps vs Google Earth

Google Maps ja Google Earth ovat kaksi kartoitus ohjelmistoja Google, jonka avulla voit tarkastella maan pinnalla läpi sarjan satelliittikuvia, jotka muodostavat yhdessä kattavan kuvan maan. Suurin ero on siinä, miten ne ovat käsiksi. Google Earth on itsenäinen sovellus, joka tulee ladata ja asentaa tietokoneeseen, ennen kuin voit käyttää sitä. Toisaalta, Google Earth on verkkopalvelu, joka isännöi ja suorittaa Google. Sinun tarvitsee vain mennä Google Maps sivuston käyttämällä suosikki selain ja olet hyvä mennä.

Suurin etu Google Earth on valtava määrä resursseja, että se voi käyttää, koska se on käynnissä paikallisesti omalle koneelle. Tämä mahdollistaa Google Earth sovellus suorittaa paljon nopeammin ja parempia ominaisuuksia. Selaimet oli tarkoitus olla rajoitettu pääsy resursseja estää haitallisia ihmisiä saamaan haltuunsa tietokoneen, joka vierailee niiden päällä. Tästä syystä Google Maps rajoittuvat selaimeen. Käyttäjät Google Maps on myös oltava nopea internet-yhteys, jotta puhua Google Maps palvelimelle. Se yhteys on erittäin huono, kuvien tehdä kestää kauan ladata tai jopa epäonnistua tietyissä tapauksissa.

Google Maps ei ole ilman omat etunsa vaikka. Koska se on online-sovellus, kuka tahansa minkä tahansa käyttöjärjestelmän voi käyttää Google Maps kunhan niillä on voimassa oleva internet-selain. Voit vain saada Google Earth muutamia eniten käytetty käyttöjärjestelmät, kuten Windows, Mac ja Linux.

Google Maps on täysin ilmainen Google ei vaadi käyttäjä maksaa tai edes rekisteröityä käyttämään palvelua. Tämä pätee myös Google Earth kuin ilmainen versio on ladattavissa niiden päällä. Mutta yrityksille, jotka haluavat enemmän perustoiminnot, on pro versio Google Earth, joka edellyttää lupaa ja maksua käyttää. Mitään tällaista vastaavaa olemassa Google Maps.

Yhteenveto:1. Google Maps on online-sovellus, kun Google Earth on vakiosovellus

2. Google Maps rajoittuu selaimeen kun Google Earth on enemmän UI vapautta

3. Google Maps voi käyttää lähes kaikissa käyttöjärjestelmissä, kun Google Earth rajoittuu muutamaan