Ero Samsung Galaxy S II ja BlackBerry Torch 9800Samsung Galaxy S II vs. Blackberry Torch 9800

Älypuhelimet ovat kehittyneet paljon viime vuosina, ja nyt toimivat enemmän kuin tietokoneita kuin perinteiset puhelimet. Ongelma äkillisen uusien ja parannettujen älypuhelimet on vaikeuksia valinnassa. Samsung Galaxy S II ja BlackBerry Torch 9800 kaksi älypuhelimia, jotka ovat hyvin erilaisia. Tärkein ero näiden kahden välillä on omat vahvuutensa. Soihtu 9800 on liike suuntautunut puhelin, joka tarjoaa vertaansa vailla palvelua messaging kautta push email ja BBM. Vertailun vuoksi Galaxy S II on enemmän all-around älypuhelin, joka tekee lähes kaiken.

Voimme selvästi nähdä tämän, miten nämä kaksi on suunniteltu. Torch 9800 mahduttaa QWERTY-näppäimistö nopean kirjoittamisen sähköposteja ja viestejä. Toisaalta, Galaxy S II doesnt 't ovat laitteisto näppäimistö ja luottaa yksinomaan näytön näppäimistön kosketusnäytön. Typing on huomattavasti hitaampaa ja vähemmän tarkka Galaxy S II. Mutta kauppa-off ei jonka näppäimistö on paljon suurempi näyttö, jossa voit pelata pelejä, selata Internetiä, tai toistaa videoita. Vaikka Torch 9800 on myös kosketusnäyttö, se ei ole niin käyttökelpoinen kuin Galaxy S II ja olisit itse käyttämällä näppäimistön paljon enemmän.

Sama pätee myös silloin, kun se tulee kameroiden. Galaxy S II on 8MP kamera, joka pystyy tallentamaan Full HD-videota, joka on tarpeeksi hyvä korvaaja digitaalikameran. Soihtu 9800 kamera on enemmän myöhään; 5MP anturi, joka on vain pystyy VGA video. On olemassa jos todella tarvitset sitä, mutta luultavasti voittanut 't käyttävät sitä niin paljon.

Kun se tulee sovelluksia, Galaxy S II voi olla mikä tahansa alati kasvava määrä Android-sovelluksia. Tietenkin on olemassa myös sovelluksia Blackberry OS mutta se yksinkertaisesti doesnt 't kilpailla Android. Saat mitään Galaxy S II, apps tuottavuuden, pelejä sekä multimedia-, ja paljon muuta.Kun se tulee Messaging, Torch 9800 lyö Galaxy S II kädet alas. Mutta henkilökohtaiseen käyttöön, Torch 9800 tuntuu hieman tylsä. Galaxy S II on paljon enemmän tarjottavaa, koska sen multimediaominaisuuksia.

Yhteenveto:

1. Torch 9800 on enemmän liiketoiminnan ajattelevien älypuhelin, kun Galaxy S II on enemmän monipuolinen älypuhelin
2. Torch 9800 on QWERTY-näppäimistö, kun taas Galaxy S II tukeutuu kosketusnäyttö
3. Galaxy S II kamera on parempi kuin Torch 9800 kameran