Ero Twitter ja OrkutTwitter vs Orkut

Tällä hetkellä lukuisia vaihtoehtoja, kun se tulee sosiaalinen verkostoituminen ja voit valita yhden tai kaikki niistä riippuen siitä, kuinka paljon aikaa olet valmis maksamaan. Niille, joilla ei ole paljon aikaa, valita yksi, joka sopii sinulle on ainoa vaihtoehto. Orkut on täyden lupauksen saitin joka omistaa ohjelmiston jättiläinen Google ja se on verrattavissa Ning, Facebook, MySpace, ja Ystävykset. Toisaalta, Twitter on microblogging palvelu hyvin rajalliset ominaisuudet.

Tärkeintä, että voit tehdä Twitter on lähettää tekstiviestejä merkin raja. On olemassa tapoja lähettää kuvia kautta Twitter, mutta se tarjoaa toisen palvelun ulkopuolella Twitter. Orkut, sinun on kyky lähettää kuvia, videoita ja muuta mediaa haluavat. Käyttäjät myös kyky luoda ja kohtalainen ryhmiä, joissa muut käyttäjät voivat olla jäseniä. Twitter, voit vain valita seurata tweets tietyn kokonaisuuden, joka on enemmän yksi tapa suhdetta seuraaja saa päivitykset joka yksiköiden tweets mutta ei toisinpäin.

Lisäksi siinä on, tulee suurempi monimutkaisuus. Se on hieman pelottava joku, joka doesnt 't ovat paljon online-kokemusta, erityisesti sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, setup tilin Orkut ja aloittaa lataamalla sisältöä. With viserrys, ei ole paljon oppia ja mitä tahansa maallikko voi olla lähettämistä tweets vain pari minuuttia. on myös paljon helpompi käyttää Twitter koska monet yritykset tarjoavat Twitter integraatio SMS. Orkut on lähes yksinomaan pääsee tietokoneiden ja älypuhelimien.Siitä hetkestä, Orkut on erittäin suosittu Brasiliassa ja Intiassa, mutta ei Yhdysvalloissa. Twitter 'suosio huomattavasti suurempi kuin Orkut, koska se on laajalti hyväksytty keinona saada tietoa ulos nopeasti sijaan yhteyden tuttavien. Ihmiset valokeilassa käyttää sitä saada ajatuksiaan nopeasti, kun lähetystoiminnan käyttää sitä saada palautetta heidän yleisöä ja tietää mielipiteensä.

Yhteenveto:
Twitter on microblogging palvelu, kun Orkut on täysin palanut saitin
Voit lähettää viestejä Twitterissä kun voit lähettää kuvia ja videoita Orkut
Orkut avulla voidaan luoda ryhmien vaikka Twitter ei
Twitter on paljon yksinkertaisempi kuin Orkut