Ero langallisen ja kytkemättömät JailbreakTethered vs kytkemättömät Jailbreak

Prosessi jailbreaking on ollut välttämättömyys ihmisiä, jotka Apple 's käytäntöjä rajoittaviin. Se tarjoaa pääkäyttäjän iOS-laitteen (eli iPhone, iPod, iPad), jotta voit asentaa sovelluksia tai teemoja, joita et löydä AppStore . on olemassa kahdenlaisia ​​jailbreaks, sidotun ja kytkemättömät; tämä ei ole mitään tekemistä jaon varten internet-yhteyden. Suurin ero langallisen ja kytkemättömät karkaaminen on, että sinun täytyy olla tietokone käynnistyy iOS laitetta kytkettynä karkaaminen mutta ei käytettäessä untethered karkaaminen.

Vuonna kytkemättömät karkaaminen, et periaatteessa olla pysyvästi jailbroken iOS-laitetta. Voit poistaa sen käytöstä tai käynnistää sen uudelleen ilman mitään ongelmia ollenkaan. Vuonna kytketystä karkaaminen, et voi vain kääntää iOS laite kuin normaali. Sinun täytyy käyttää ohjelmaa käytit karkaaminen käynnistää iOS laitetta, kun se on liitetty tietokoneeseen kautta kaapelilla. Ei ole mitään eroa näiden kahden välillä, kun se tulee toiminnallisuutta mutta vain olla valpas akun mittarin ja pitää sen täydellä tai lähellä sitä, kaikkina aikoina. Kytketystä karkaaminen ei ole suositeltavaa, jos rutiininomaisesti matkustaa tai käyttää iOS-laitteella melko voimakkaasti.

Jos ei ole eroa toiminnallisuuden kaksi, miksi jotkut ihmiset haluavat kytketystä karkaaminen yli untethered karkaaminen? Vastaus tähän on oikeastaan ​​hyvin yksinkertainen. Joka kerta Apple julkaisee uuden päivityksen, hakkerit yrittävät karkaaminen. Ilmeisesti, on helpompaa luoda kytkettynä karkaaminen verrattuna kytkemättömät karkaaminen. Tämän vuoksi kytkettynä jailbreaks vapautetaan kaukana untethered jailbreaks.Jos olet tyytyväinen jailbroken iPhonen tai iPadin, ei ole oikeastaan ​​mitään painamalla syytä saada seuraavan päivityksen kanssa untethered karkaaminen. Voit vain odottaa sitä, kunnes uusi kytkemättömät karkaaminen että päivitys on saatavilla. Jos todella voi 't odottaa ja tarvitsevat uusin päivitys ei ole ongelma kytketystä karkaaminen kunhan et ole koskaan liian kaukana tietokoneen käynnistyä laitteen, jos katkeaa virta. Mutta niin kauan kuin pidät iOS laite ladattuna aina, sinun ei tarvitse tietokonetta.

Yhteenveto:

Kytketystä karkaaminen vaatii tietokoneen käynnistyä laitteeseen kun taas kytkemättömät karkaaminen doesnt 't