Ero Samsung Galaxy S ja Galaxy S PlusSamsung Galaxy S vs Galaxy S Plus

Galaxy sarjan älypuhelimet ja tabletit on suurin hitti, että Samsung on ollut. Tämän vuoksi Samsung on villi viiva saada niin monta Galaxy variantteja markkinoilla. Kaksi läheistä sukua Galaxy laitteet ovat Galaxy S ja Galaxy S Plus. Suurin ero Galaxy S ja Galaxy S Plus on piirisarja, että he käyttävät. Vaikka Galaxy S käyttää Hummingbird piirisarja luoma Samsung Galaxy S Plus käyttää Snapdragon piirisarja luoma Qualcomm. Snapdragon piirisarja on yleisempää HTC älypuhelimiin.

Käyttö Snapdragon piirisarja ei pitäisi 't ovat, että paljon eroa. Mutta Ollakseen eri, Snapdragon piirisarja Galaxy S Plus on myös kellottaa paljon korkeampi kuin Hummingbird piirisarja Galaxy S, ja jopa muut Älypuhelimet. Tällä kellotaajuudella 1. 4 GHz, Galaxy S Plus on paljon nopeampi kuin 1 GHz kellotaajuus Galaxy S. Tämä antaa käyttäjille vaihtoehdon älypuhelimet, jotka on varustettu dual core prosessorit. Dual ytimet voivat toimia paremmin moniajo, mutta korkeampi kellotaajuus on vielä parempi, kun se tulee yhden sovelluksen.

Huonona puolena on suurempi kellotaajuus on se kuluttaa enemmän virtaa. Tämä voi helposti johtaa kuollut puhelimeen muutamassa muutaman tunnin jos akku ei ole tarpeeksi suuri tukemaan sitä. Että 'takia Samsung päättänyt sisällyttää 10% suurempi akku Galaxy S Plus. Hienoinen kasvu akkua tulisi antaa Galaxy S Plus pitempään tavallisessa käytössä kuin suorittimet olisivat enimmäkseen tyhjäkäynnillä. Mutta kovassa käytössä, jossa Galaxy S Plus olisi flex sen lihaksia, se vielä kestää vähemmän aikaa kuin Galaxy S tuotteita pienempää akkua.Sen lisäksi nämä kaksi eroa, Galaxy S ja Galaxy S Plus kirjaimellisesti samat kaikilla. Nämä kaksi ovat samankokoisia, ja ei ole mitään helppoa tapaa määritellä toisistaan ​​vain katsomalla sitä. Se on hämmästyttävää, kuinka Samsung piti painot samat koska Galaxy S Plus on suurempi akku.

Yhteenveto:

1. Galaxy S käyttää Hummingbird piirisarja, kun Galaxy S Plus käyttää Snapdragon piirisarja.
2. Galaxy S Plus kellotetaan paljon suurempi kuin Galaxy S.